POmoooooooooooc

23.08.2008

:r: Alenka má skoro 5,5 měsíce.Poslení dobou s ní musím být pořád,ale horší je,že v noci špatně spí,budí se co hodinu,dám jí dudlík,nebo nakojím,ale třeba dneska od 6 už nespala,jsem z toho hotovson.Stalo se to něteré z vás taky?Co s tím?

Jituško, my od tý doby co jsem bala v nemocnici furt, mám mít klidový režim a přitom se nevyspím...asi si to budeme muset přetrpět..:-(

tak malá mě sice spí celou noc, ale dneska v noci se budila teda častoooo, ve dvě ráno si lezla po 4 v postýlce, je fakt, že byla v klidu, nic nechtěla ale i tak sem ji nutila spát, vždyť byla noc, pořád se převalovala, otáčela, no spala neklidně a v pět ráno už si usmyslela že bude vstávat, tak jsem přešla do protiútoku :!k: a násilím jsem ji v manželské posteli dokopala ke spánku, no a pak jsme vstávaly až v osm. Doufám, že dneska bude spát klidně celou noc jako před tím :h:

mě malý taky už asi měsíc se v noci zbudí, ale předtím spával celou noc, tak mě to taky nebaví, budí se, myslí si že je den, přebalím ho, dám mu napít, pak sice usne, ale kde jsou ty časy co spal celou noc :? :'zz):

Malá má sice 3 měsíce, ale máme poslední dobou podobný problém. Asi tak posledních pět dní spí v noci příšerně :00: . Budí se, dám jí budík, spí neklidně, čstěji ji kojím a nespí od 5 až půl šesté ://: . Pak si ji ze zoufalství vezmu k sobe do postele a v leže ji nakojím a ona u toho třebe na hodinku usne, ale néé vždycky se mi to povede :n: . Kamarádka má ročního kluka a říkala, že se jí poslední dny taky hrozně v noci budí a neklidně spí :( . Asi je něco ve vzduchu...špatný tla či co :? Nevím, ale malá nám do té doby spávala celou noc, tak mám strach, že nastal nějaký zlom a ona tak už prostě spávat bude :O . No, nevím co se to děje :n:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka