Ahojky dnes mam svatek :)

23.08.2008

Tak tu moc nebudu..jedem ted koupit golfky..pak asi nekam na obidek..pak mam schuzku kvuli ukonceni sporeni..a pak jedu k babicce na chatu pro mamku .. Tak se tu mejte hezky a zatim pa :a:

HODNĚ ŠTĚSTÍ,ZDRAVÍ,LÁSKY,PENĚZ A TAKY HOOSNĚ USPĚCHU V OSOBNÍM ŽIVOTĚ..PAC A PUSU :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k:

Ahojky Sandro, přeji vše nej, nej, nej k Tvému svátku. Jedeš si koupit ty golfky Moon? Jestli ano, tak doufám, že budeš spokojená. Užijte si hezký den a pozdravujeme Matyáška :a: :a: :a:

To je dobrý se hlásit o svůj svátek :s: . Tak Sandruško, všechno NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ a taky NEJ :k: :qu: :k: :qu: :k: :qu: :k: :qu: :k: :qu: :k: :qu: :k: :qu: :k: :qu: :k: :qu: . Hlavně to ZDRAVÍČKO a nejenom tobě, ale celé vaší rodince :c: . Pěkně si ten dnešek užij :dance: ....tiše závidím 8) :a:

Kikatko vše nej nejjjjjjjj :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :qu: :qu: :qu: :one: :c: a hezky to oslav :k: :k: :w: :w:

janka.82

Tak jsem myslela, že udělám pro Tebe překvapení, a ty si o to řekneš ;) Sandři, všechno nejlepší, hodně štěstí, zdraví, lásky a hlavně zdravého Matyáška :h: :k: :w: :\x: :dance: :cc): :qu: :h: :k: :w: :\x: :dance: :cc): :qu:

Jéé..Kikatko, ty máš hezký jméno!! :-) Tak všechno nejlepší a hlavně to zdravíčko!! Pro celou tvou rodinu!! :k:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky