Barva očí miminek

21.08.2008

Ahojky všem :a: Chtěla jsem se zeptat, kdy se Vašim mimískům změnily očička? Naše Sofinka má světle modré s tmavěmodrými okraji,narodila se s tmavě modrýma, ale já ani manžel modré nemáme, máme oba hnědo zelené,já více do hněda a manžel více do zelena.Zajímalo by mě,jestli je možnost, že by Sofince modrá kukadýlka zůstala.Můj táta i brácha mají modré, manželova maminka a sestra také.Četla jsem,že barva očí miminek se může dědit i přes generaci. Sofince jsou dneska 3 měsíce.Tak snad mi některá maminka napíše,jak to měla u svého miminka.Papa,mějte se moc hezky :a: :a: :a:

Cauky Kasandro,
nejdriv musim pochvalit Sofinku - je naprosto kouzelna!!!!!!!!!!!!!!!! :c: :c: :c:
A k te barve ocicek - muj ocni lekar rikal, ze konecna barva byva az v roce zivota. Do te doby se pry muzou jeste zmenit. ;)
A barva oci se opravdu muze dedit i po predcich.... Takze vubec neni nikde psano, ze 2 hnedoooci by nemohli mit modroocku, stejne jako 2 modrooci hnedoocku!!!! :00:
Je to zvlastni, ale pry staci jeden jediny gen a vsechno je jinak. ;)
SHARANE+LUCINKA

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

tak to je dobře :!k: nejprve jsem se lekla ale pak si oddechla :!k: já mám zelené a chlap hnědé a Deniska šedomodré

no ta ma kraaasny kukadla :girl: ....oci se vybarvi do 9mes-roka-myslim,ale ocka,ktery se jeste meni maji takovou modrosedou barvu.........takze ja myslim,ze vam ty nadherny kukadla zustanou :girl: ....nas Peta ma taky modry svetle modry,a ja mam hnedozeleny a nanzel modrozeleny.Modry oci ma moje babicka,takze vlastne Peta :cc): zdedil po prababicce ;)

tak naší Anetce se kolem jednoho roku změnily ja mám hnědozelené tak je má kočka po mě i tvar očí :girl: ,přítel má totiž tmavěhnědé,tak snad to druhé mimi :/;x: bude po něm :!k:

Barunka má stále takové temně modré, ale budou jí teprve dva měsíce...co vím, tak by se nejpozději do roka měla očka vybarvit...já doufám, že je bude mít po taťkovi, on má modrozelené a to je nádherné...jak dva drahokamy :-)

In reply to by zizalka19

Tak to jsem tedy zvědavá, my už jsme si zvykli,že na nás kouká světle modrýma očkama,tak budeme koukat,jestli se na nás později bude dívat jinýma :///: Bude to nezvyk :c: Ale doufáme,že už jí takové zůstanou :h: :h: :h:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka