KDY PRVNÍ SEX PO ORODU??

22.08.2008

:P Ahojky maminky,chtěla bych se zeptat po jaké době jste se s partnerem poprvé milovali po porodu.Některé mě znáte ,nebo jste četly můj porod a víte jaký jsem jej měla bezproblémový ,bez nástřihu a šití za 3h.po všem :qu: a těď malému jsou 3 týdny a já už jen lehce špiním,nekrvácím už ani při kojení ani ve sprše,uvažovala jsem že si místo hrubé vložky dám intim ,ale nevím :!k: Spartnerem jsme na sebe moc natěšení ,ale nechceme nic uspěchat,přece ještě nejsem asi pořádně stažená :n: tak myslíme když počkáme tak týden 2 bude to asi stačit. :!k: co?? napište mi pár vašich názorů a jak jste to měly nebo máte vy ať vím pro porovnání :qu: DĚKUJÍÍÍÍ

ivka222

měla jsem to stejné,po porodu žádné stehy a ani skoro žádné krvácení po 4tt jsem byla úplně čistá a s manžou jsme ne to huply,nic mi nebyli nic mně nebolelo :one: jen manža zapoměl že už nejsem těhu a nemám žádnou ochranu proti otěhotnění a tak si nedával pozor,bože bylo to hrozný a stresující jak já jsem mu vynadala :s:

jsi v pohodě...tak můžeš,ale raději s kondomem...přeci jenom špiníš...a sliznice je ještě nezahojená

Luci, my jsme taky nečekali až po šestinedělí. Byla jsem nastřižená (ne teda nějak drasticky) a sexovali jsme po 14 dnech po porodu. A všechno bylo v pořádku.

Ahoj Luci, zadny strach, bezte do toho...my sexovali po 3 tydnech, a to jsem byla nastrihnuta az k prdeli :///: :///: a navic prvorodicka...takze ve vasem pripade neni na co cekat.

ahoj luci,já teda radši počkám na konec šestinedělí,ale jew fakt,že ty jsi nebyla šitá,tzakže myslim,že by neměl být problém :c:

In reply to by lucie a rosta

Luci,
my taky pohoda!!!!
malá je děsně hodná,furt chrní,no co my toho v těhu spolu naspali,tak ji to asi zůstalo..v noci mě budí min po 4 hodinách a max po 6,takže noci jsou krásný a dny jsou radostný,vydrží ležet,koukat,dudat a poslouchat hrací kolotoč.....pak si s ním povídáme a je to prostě andílek k sežrání!!
za týdečn jsme přibarli 230 g,takže taky pěkně rosteme :h:

Luci, ja mela obdobny porod jako ty, bez nastrihu a bez siti, ikdyz vyvolavanej, ale bajecnej :one: Ocictky mi odchazely asi 3 tydny a po 4 tydnech nebylo co resit ... :c: Tak pripravit na vecer postylku a supky dupky :qu:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky