Že by?

21.08.2008

Nazdárek holky, tak ráno jsem zkusila ten test. No a je tam slabá! Nevím jestli se mám radovat, už jsem zažila zklamání a nic z toho nebylo :( . Potřebovala bych, aby mi někdo řekl, že vše bude na 100 % v pořádku a my budeme mít zdravé mimi. :s: Jenže je mi jasné, že to nikdo nedokáže. No nezbývá mi než doufat a věřit. Myslím, že další test nebudu mít odvahu udělat, aby ta čárka náhodou nebyla slabší. No asi budu muset prostě počkat jestli MS přijde nebo ne. Měla bych to dostat za 2 max. 3 dny. Tak uvidíme. Prosííím držte mi palečky :a:

Jsem říkala, že to je lepší si test udělat! Gratuluji..mě to čeká za 2 týdny taky.. snad budou zase pro změnu závidět netěhotný mě! A když ne, tak mě zase čeká pařba na celou noc! A zase nějaké ušetřené korunky navíc..

Ahojky,
taky grauluju a přeju Ti, ať čárka sílí a ať proběhne kontrola u dr. v pořádku. Jestli počítám správně, tak jsi teď 4tt a k dr. teda půjdeš v 6tt. To už by mohlo být vidět srdíčko, tak hodně štěstí. A nezkoušela jsi si vypočítat termín porodu?

Ahojky tak tutově jsi těhulka!! Já dnes ráno dělala TT a mám tam ještě slabší čárku tak taky doufám že zesílí. Tak gratuluji a držím palečky at ti tam takhle pěkně ta čárečka vydrží :-)

In reply to by lulisek

Ok, myslím, že to nehrozí, jedem na Šumavu a vzhledem k předpovědi počasí se tam asi nespálíme :s: Díky moc za podporu a hezký den :k:

Jsi těhotná!!Já tam vidím druhou čárku!!!Tak moc velká gratulace.Tak si dojdi na gyndu a uvidíš:-)krásný den :-)

In reply to by kolousek

tak hlavně buď na sebe opatrná!!!!a dovolenou si krásně užijte,hlavně,aby nepršelo a nebyla zima!My jedeme na chatu k Jindřichovu Hradci.Tak se už moc těšíme.Jedeme 30.8.....takže už jen týden(když se to tak vezme):-)Tak celká gratulace a ať je vše v pořádku.krásný den :-)

juuuuu supeeer, ja si delala taky test 2 dny před menses a dneska sem v 8 tydnu...moooc držím palečky..a neboj vše bude ok ;) :k:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky