Konečně jsem se dokčkala - miminko je v pořádku a srdíčko mu bije jako zvon!

20.08.2008

Zdravím Vás všechny. :a:
Na dnešní den jsem se nemohla dočkat. Dnes byl pro mě a pro mimíska důležitý, protože jsem se měla dozvědět, jestli je miminko v pořádku a zda nám bije srdíčko. :///: Naposledy, když jsem byla na ultrazvuku, viděla jsem jen malou černou fazolku. :///: Ráno jsem byla vyklepaná a bála jsem se, že mimískovi nebude bít srdíčko nebo bude něco v nepořádku. :( Tatínka jsme vzali s sebou, ikdyž to byl ještě vnitřní ultrazvuk. Se zatajeným dechem jsem čekala, co bude na obrazovce vidět. Najednou se přede mnou objevil chumáček hlavičky, ručiček a nožiček, jak kopou a mohla jsem si vychutnat pohled na převalující se miminko.. :cc): Vyhrkli mi slzy.. nemohla jsem to zastavit. A tatínek se na mě raději nekoukal, protože by mě nejspíš následoval. Pan doktor se smál, že nemůže mimíska změřit, protože je hrozně živé. :h: Čekali jsme nějakou dobu a po chvilce se miminko uklidnilo a usnulo. Máme 5 cm. Měla bych být podle výpočtů PM ve 14 tt, ale doktor si myslí, že mimi je o 14 dní mladší. Ani nevíte, jakou mám radost. Pan doktor mě ujistil, že mimi je zdravé, že nevidí žádné projasnění šíje, která by poukazovala na nějakou vrozenou vadu. :qu: Orgány má na svém místě, je v pořádku. Ještě je přede mnou jeden takový stresující den a to genetika. :( Ale věřím, že miminko je zdravé. Jinou možnost si ani nepřipouštím. :n: Vkládám sem první fotografii našeho mimíska. Snad se mi to podaří!

moc gratuluju. Nedavno jsem to traky prožívala.Jsem v 15tt a taky mám obavu z tý genetiky.Tak Vám oběma přeju,ať to všechno dobře dopadne.Paaa :a:

Moc moc gratuluju, živě si představuju, jak jsem se taky nervovala a moc si přála, aby byl mimísek v pořádku a zdravý a teď je z něj krásný skoro roční klouček! Tak hodně štěstíčka a zdravíčka do budoucna a pevné nervy u genetiky, určitě dopadne dobře. :a:

Tak přeji hodně zdraví a štěstí a gratuluji!To my si na mimi ještě počkáme:-(, ale na fotce je fakt krásné!!!Jé,taky bych chtěla!!!Posílám miminku velkou pusu samou zdraví a štěstí!!!!!Jana a Vašík krásný den :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka