Bolesti a křeče

20.08.2008

Dobré ráno holčiny,
delší dobu jsem tu nebyla. 14 dní jsme byli na Vysočině a poněvadž nemám doma net, tak mi to chviličku trvalo, než jsem se za Vámi dostala.
Už 3 týdny mě hodně bolí bříško, mám tam křeče a nemůžu se v posteli otočit (bolí to jen v noci), pořádně se nevyspím a celou noc prokňučím bolestí.
Před 14 dny mě paní doktorka napsala magnesium, ale to vůbec nepomáhá. Naopak to začíná být horší.
Kamarádky mě dohnaly k tomu, abych šla k doktorce dříve. Včera jsem ji volala, má tento týden dovolenou a sestra mě řekla, že nemám čekat a mám zajít za záskokem. Tak tam za chvilku vyrážím. Mám trošku obavy, abych neskončila v nemocnici. Včera jsem začala 29. týden a nemám nic nachystaného, vypraného, dokoupeného....
Tak mi držte prosím pěsti.....

No magnesko je na stahy svalu.Tzn. na krece v nohou treba nebo na stahy delohy.Pokud mas bolesti jinyho typu tak radeji bez hned k dr.Na to ti magnesko nepomuze ani nahodou.Muze to byt cokoli.

In reply to by Zuzana.Picmouse

jsem skončila v nemocnici. Přijela jsem si jen pro věci a jdu si lehnout do nemocnice. Prý tak na cca 14 dní. Budu dostávat kapačky, mám zkrácený děložní čípek a malá je moc dole a hlavičkou se dere ven a to jsem ve 28. - 29. týdnu.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky