Mali trdlo

20.08.2008

To moje dite je fakt ujety.Tak dneska se rozhodla ze bude lumpacit uz od 6,00.Chtelo se mi jeste spat a odmitala jsem vztavat.Jindy vztavame az 7,30.Ale ona ne :n: Hulakala na me a vztekala se,tak jsem nakonec vztala.Chudak ja.Chtela jsem ji dat papani ale byla takova jakasi protivna.Ani to nedojedla a porad knourala.Tak jsem ji dala do postylky a ona byla v tu ranu tuha.Muze mi nekdo objasnit proc me teda vyhanela z te postele kdyu sdama si ted v klidu chrni? :spid:

Ahoj Zuzko, my se teda vůbec neznáme, ale poslední tejden se mi zdálo, že místo Nikolase vedle mě spí tvoje Terka, jednou jsem se dokonce vzbudila a řikám jí(jemu), že musíme být obě statečné, či co. Nevim proč se mi to zdá. Nečetš náhodou knihu Úrovně stvoření?...Jinak Nikouš se takhle kolem šesté běžně probouzí, tak možná vzbudil i tvou Terku,))

Malá si asi chtěla nachvíli stebou povídat a pak se unavila a šla zase hajat..Malý mi vstáva taky o pul sedmé dám mu najíst a pak ještě spinka do 8hod.ale já už jsem mezitím probraná jak mu dám najíst tak,že potom se mi už spát nechcea to jsem si říkala že až budu mít miminko tak se klidně vyspíma nebudu muset vstávat v 6rano jak do školy,ale nějak mi to nevyšlo

Já to mám to samé, není to tedy v šest ale v sedm, nebo v půl osmé, dá o sobě vědět, tak ji přebalím, přenesu do obýváku, že udělám papču a ona mi mezi tím usne.... :s: a večer řádí.... :n:

u bas je to totez ja tu cumakuju a ona si chrape v moji posteli vcera cstavala nevim kdy ale z postele a ven me vystipala uz v 7 rano a rovnou ven hruza pak nemam byt vecer jak prastena

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka