DOPIS NA ROZLOUČENOU

ivka222
20.08.2008

tenhle dopis se mi nepíše lehce :n: ,vím že mi plno z vás asi neuvěří,ale píšu ze srdíčkem plný smutku :h: ,ani nevíte jak moc jsem si na vás zvykla,jak moc mám ráda povídání s vámi někdy to jsou plky o ničem,ale většinou se tady zasměju a přijdu na jiné myšlenky,stali jste se pro mně druhou rodinou,manžel včera odhlašoval net a tam mu řekli že co se stěhujeme tak tam internet nejde,že je to nějakEJ ďolík či co,chtěla bych vám toho jedním dechem hodně říct,je vás tady spousta holek co mám ráda a tak nějak jste mi přirostli k srdíčku a o to víc mně trápí že už si nebudeme písmenkovat,neumím si představit den aniž bych to tady zapnula a šla se podívat co je nového,a teď zhruba za měsíc už nebudu číst žádná písmenka od vás.Je mi to tak líto že bych tady teď nejraději zůstala,ale zastavit se to nedá a my se za měsíc stěhujeme,máme toho poslední dobou hodně všechno na nás doléhá a zatím nemáme vše zařízeno tak doma vládne i napětí.moje sestra má internet ale je hloupé přijet na návštěvu a hrnout se na internet a i kdyby to šlo tak vás tady pohromadě nikdy nezastihnu,chtěla bych těmto stránkám popřát hodně maminek,protože je nás tady spousta co máme jenom je,chtěla bych za tyto stránky poděkovat,protože mi dali hodně,dali mi vás,dali mi spoustu nových přátel a i když mám třetí dítko tak spoustu zkušeností,byli jste mi oporou a byli jste tady když jsem vás potřebovala,píšu to dopředu,nevím jak často se sem teď budu dostávat,je tady chaos a spoustu příprav.Buďte tady hodný a někdy si na mně vzpomeňte.věřte nebo né,ale slzy v očích mám,protože přicházím o něco co mám ráda a tak nějak to bolí.
MÁM VÁS RÁDA

ivka222

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

ahojky Rendoušku,připadala jsem si tak trochu jako lhářka,ale vše se tak nějak upravilo samo a nám nabídly bydlení jinde, http://www.mojetehotenstvi.cz/nelzu
samo se to vyřešila a já jsem teď staršně natěšená na naše nové bydlení,už máme i klíče tak už se to snad nezmění :///: ;)

nerikej ze by se aspon jeden ktery by fungoval nenasel...urcite joo :!k: vzdyt sem patris to nemuzes jen tak zmizet :( :( :) jestli to tedy nijak nepujde tak tobe i cele rodine preji hezke bydleni a mejte se moocc krasne :) :k:

Přeji ji ti hodně štěstíčka v novém bydlení a třeba se to časem nějak zlepší a přeci jen tam budou umět ten net přitáhnout :) Měj se krásně bude tu bez tebe smutno :r: Katka, Barča, Míša

Ivko????..to nemůžeš?..jak tu budeme bez tebe žít? :§) :§) :§) :§) :§) :§) :§) :§) :§) :§) :§)

Ahoj tak na to zapomen že se neozveš!!!!!!!!!!!A komu napíšu že mam kulíška u sebe?ty na něco přídeš a dáš o sobě vědět,ju.Přece se jen tak nevzdáš ty co si umí sevším poradit.

ahojky no to snad neee!!! fnu fnu ty mi budes vazne moc chybet..Myslis ze bys mi mohla dat na tebe telefon? nekdy ti pisnu :) a nekdy se sejdem v tech varech :) Ja se budu taky stehovat vcera jsem se tam byla podivat a prostorove booombaa fakt parada akorad ten nabytek tam je des..ale vezmu si tam nejakej svuj a nejakej tam odtamtud se da pryc.. a zbytek budem muset prezit...mame to na tri nebo ctyri roky..paks si postavima sve.. Ale taky tam nebudu mit net :( par mesicu.. Takze leda kdyz budu u nasich tak se sem mrknu ja bych mela byt prestehovana do ctrnacteho pristiho mesice.. Hele a ani net t-mobile by tam nesel???

janka.82

Ivetko :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r:

:§) :§) :§) :§) :§) Budeš nám tady chybět.... ale ty seš baba šikovná a nějak to vymyslíš, že jo....

Ivi, tak to mě opravdu moc mrzí, ale abych ti vlila trochu optimismu do žil, tak já jsem taky z podobnýho prdelákova. 51 obyvatel a je to vesnice v ďolíku, není tu pokrytí :n: . Tak jsme to nakonec vyřešili modemem od eurotelu. Sice žádnej zázrak, ale manžel si i něco občas stáhne. Na normální prohlížení je to OK. Doufám, že to takhle nějak zkoulujete i vy a budeme se zase smát tvým vtípkům a úžasnýmu přístupu k výchově dětiček :c: :one: :h:

ivka222

čestný pionýrský(no co no jsem stará garda :///: )že udělám všechno proto aby jsem se sem mohla vrátit,NEKECÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁM :n: :n: :n: :n: :n:

To přeci nejde aby taková chytrá a milá ženská tu chyběla, to neeejde.... :n: :n: . Mě si naposledy poradila s těma fotkama a já ti ještě jednou moc děkuji... :) . Přeci v dnešní době musí existovat možnost, jak se dostat k internetu... ;) . Budu Ti moooc držet pěsti, aby si to nějak vykoumala... ;) .

ahoj Ivi taky jsi me rozplakala :r: ale nevěš hlavu jak píšou holky zkus ten bezdráták my máme taky a je to supr, protože nám taky říkali, že internet neee a někdo nám poradil přes mobil ....... a funguje to :qu: vyzkoušej obvolat všechny tyhle mobilní společnosti a uvidíš někdo tam pokrytí mít bude a když ne tak jim řekni, at si ho ale hodně rychle zařídí, že my tě tady chceme ;) držíme pěstičky papa a ozvi se jak to dopadlo :a: :a: :girl: Bertík a Káťa

:§) :§) to nam nemužeš udělat mam napad!!!!!!!!!!!!!!!!naši bydli v horach každy jim řikal tam nikdy net mit nebudete mi jsme vzali naš modem mame od t-mobilu je to bezdratove a zkusili to u nich a de jim to na straně od t mobilu je i mapa pokryti nebo stači si jen ten modem pujčit na vyzkoušeni daš jim 5tisic a jak modem vratiš penize ti dají sice neni to tak rychle ale vlastně mužeš mit pokud budeš platit víc mi platime 475 a rychlost je 260kb/s na otvirani je to rychli ale na stahovani něčeho pomaly ale zase bysi mohla byt snama :h:

to je mi líto, snad do toho dolíku dají nějaký ten vysílač, vždyť technika jde dopředu, néé a budeš tady s námi. :qu:

ivka222

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

je to chatová zóna,a je tam 22 rodin trvale hlášených

Asi mě vůbec neznáš ale já tebe ano a to co jsem si přečetla jsi mi moooc neudělala radost :\\: :\\: a nemůžeš si zařídit internet na mobilu? přece nás nemůžeš opustit

nazdárek Ivíku, velkááááááááá škodaaaa :e): :e): oblíbila jsem si tě, tvůj věčný optimismus :s: ale nevěš hlavu, jak píše Hankita, tak je dost možností, jak si zařídit net, nebo jak se sem mrknout. Stejně si myslím, že to bez nás moc dlouho nevydržíš a nějaký způsob jak sem zavítat si najdeš - seš šikovná holka :qu: :qu: :qu: :qu: :k:

ivko, to přece není možné? Pokud tam bude signál na mobilní telefon tak se dá přes operátora svého telefonu zařídit přenosný internet. To nám přeci nemůžeš udělat? Taky ráda čtu tvoje články a snažím se když můžu zapojovat do diskusí a hlavně nikdo jinej mi tu neříká Kudláčková jen ty :k: zkuste to nějak udělat. Jinak hodně štěstí v novém domově a hlavně ať jsou dětičky zdravý, to je to nej co ti takhle můžeme popřát. A kampak se to vlastně stěhujete? :§) :§)

Ivi, tak to mě moc mrzí, mám tě moc ráda. Bude se mi po Tobě a po Juráškovi stýskat. Posíláme mu pusinky a budeme na Vás myslet. papa Renča a Erča

Ivetko, to je mi moc líto, ale jak píše Hanička...dneska je spousty možností jak si zřídit internet :h: Určitě se Vám to časem povede :k: A my tady na Tebe budeme čekat :a: :k: :h:

ivco neves hlavu, ono je spousta moznosti jak zaridit internet.. urcite se to podari a kdyz ne hned tak casem.. A neboj, my tu na tebe budeme myslet a pockame az sem za nami zase prijdes :D :c: :c: :c: :h:

Ivko, :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r:

my na sebe kontakt máme a píšu to už po třetí,pokud chceš dám ti na sebe adresu a mužeme si písmenkovat ručně,jako za starých časů,kdy ještě nevládl net:-)
Bude si mi po tobě moc stýskat a hlavně taky po Juráškovi,po jeho obrovských krásných očkách,které dokážou pohladit po rozbolavělé dušičce:-)Pohlaď ho kluka malýho a tebe na dálku objímám a MÁM TE RÁDA :k: :k: :k: :k:

Ahoj Ivko,
taky me mrzi, ze uz tu nebudes tak casto, ale i presto verim, ze jses takova zavislacka, ze sem tam do nejake kavarnicky pri vychazce s deckama dorazis a napsises nam co je novyho. :-) Hlavne moc nesmutni. Ver, ze i ty nam budes moc chybet. Preju hodne zdravi, stesti a pohodicky.
Lenka a Justynka.

jéééééééé :§) :§) :§) :§) to je ale škoooooooooodaaaaaaaa :§) :§) :§) my tě máme taky rádi :h: :h: :h: posíláme se Zdenulkou mooooc pusinek tobě i Juráškovi

já jsem tvé články a humor ráda četla :qu: takže to zamrzí,že už to nebudu číst :§) :§) :n:

sotva se prihlasim a hned tohle :( budes mi tady chybet,vzdycky se tesim,ze se zasmeju a kouknu jakej je Jurasek frajer..........to uz te tu fakt neuvidim?????????????? :( :r: :r: :r:

Ivko, my jsme taky na vesnici a nemáme tu kabelovku a ani nemáme pevnou linku a internet máme. Je to ten přenosný od T-mobile, je sice hnusně pomalý, ale funguje to!!! Tak co se pozeptat po něčem takovém. Stojí to kolem 400,- Kč měsíčně.

Ivísku to snad ne!!! :jawdrop: Když jsem to četla byla jsem zklamaná. Jsi tu taková stálice a najednou nám dáváš sbohem. Vím, že je to jenom virtuální svět, ale jak si říkala, jsme tady jako jedna velká rodina a i když se občas pohádáme nebo se naštvem :P (tak jako v každé rodině) snažíme se jedna druhé pomáhat. Prostě ať je to blbé nebo ne, tak občas na nás u sestry jukni a poreferuj co je u tebe nového. Nemůžeš nás přece takhle opustit. :r: :r: :r:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka