Opouštěji mě síly..

16.11.2007

Holky..

jsou dny kdy jde vsechno vyborne,uzasne..vsechno se zda perfektni..tech dni je ale malo a to me moc stve..Konecne kdyz si myslim ze je vse dobre..tak prijde neco co to zkazi.. Je toho na me moc po psychicky strance.. Ja uz kolikrat nevim kudy kam, uz se v urcitejch situacich ani neumim zachovat tak jak by se zachoval normali clovek..opousteji me sily proste..neni mi jedno kdyz se neco stane nebo semele ale nemam silu s tim neco delat uz proste ne..Nevim co mam delat abych tu silu zase sebrala..abych to byla zase ja..
Mam pocit ze zivot je jen o problemech,ublizovani a smutku..Stesti a toho ostatniho je strasne malo .. A kdyz ho chcete tak se musite snazit a beztak prijde neco co vam ho sebere.. Holky ani nevite jak bych si prala prozit ty posledni dva mesice v klidu, nijak se nestresovat a aby bylo vsechno takove abych byla spokoojena..Ale nebudu naivka protoze vim ze to tak nebude..
Asi moc nerozumite nechci byt konkretni beztak by to k nicemu nebylo, ale potrebovala jsem alespon trochu neco ze sebe dostat ven..

Mej te se pa pa

Holky ja to sama nechapu...Ja nevim on si mysli ze bejt tehotna je uplne jako kdybych nebyla..Vcera jsem chtela aby semnou sel na kontrolu aby videl mimi na uz a on nesel..ja ho premlouvala ale on ze prej az priste..Jenze pan dr. mi rekl ze to byl posledni uz.. To me hrozne mrziii:(

In reply to by Kikatka

On o to krásný přichází, ty ne. Je to jeho škoda. Tyhle chvíle už nikdy nevrátí. Nenech si to zkazit ani od něj a užívej si to a vychutnávej každou chviličku. On je jen chlap, nezapomeň na to.

Holky moc dekuju ze me chcete pozvednout naladu..a dneska dalsi rana ja uz nevim co delat..vic jak polovinu za tu muze samozrejme ten muj chlap...
Ze ctvrtka na patek me nechal u kamaradovi mami s jeho holkou..nechal me tam v 17h a nechal me tam az do tri do rana s tim ze tam toho kluka odvezl a jel domu a zapomel me tam tak sem mu musela volat at se hned vrati..byla jsem fakt nasrana ty holce tam spalo kvuli me na gauci 14mesicni kluk a 15deni mimi..
No a vcera sel ven a ja mela taky nekam vypadnout ale zrusila jsem to abych mu mohla dat auto a on ze prijede brzy a prijel po 7hodine rano...a udelal z toho ze za to muzu ja ze jsem mu to auto nemela pujcovat. spal 2hodky a uz je zase v trapu...

In reply to by Kikatka

Ach jo Kiki,chlapy by potřebovali na prdel.Měli by dostat pupany jako máme my a měli by dostat stejné omezení jako my,aby jim došlo jak se cítíme,jak nám je atd.
Bež ven,nějak s kamarádkou nebo at příjde ona k tobě a nejsi sama.

Hod vsechno za hlavu a kasli na to.Ted jsou jiny veci a dulezitejsi.Nevim co se ti stalo ale z vlastni zkusenosti vim ze casto prehanim a maluju certy na zed.Nekdy staci si jen z oci v oci vyjasnit situaci.Ja jsem treba prvnich 6 mesicu mela pocit ze se mi zblaznila tchyne a vsichni jsou proti me a nakonec bylo vsechno jinak a stacilo jen rict nahlas jak se veci maji.

Kikatko, je hrozně jednoduché říct, hlavu vzhůru a usměj se. Hůř se to ale udělá, viď? Na každého občas padne splín, ale nesmíš se v něm utopit. Dělej, co ráda děláš, choď na procházky, čti si, kup si něco. Nebo se zavrtej do pelíšku a spinkej... Nebo přijeď za námi :-)) Tady je takový šrumec, že na splíny není čas :-)))) A holky vždycky vymyslí něco, co náladu zvedne. Já nám nachystám nějakou dobrotu... :-)))

Kikatko já tě chápu,taky mám takové stavy.... Kdy strácím sílu a přitom si říkám ještě jednou a budu silnější a nic vždy na mě padne balvan a já nic neudělám....

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka