Ahojky Všem, dnes jsou Majdalence 3měsíce a včera jsme byly na kontrole, už jsem se nemohla dočkat až se dozvím jak nám dítko

20.08.2008

roste.... ;) . Takže 66cm a 5420g....ta váha teda mě nejdřív trošku zaskočila, říkala jsem si, že je to nějak málo, ale p.doktorka, řekla, že je to dobré, tak asi ano... :) . Neočkovala nás, že prý až za měsíc, malá má rýmu, tak prý se neočkuje když má rýmu a že to může být o měsíc déle.Včera večer jak dávaly Hledá se Nemo, tak Majdalenka na to čučela... :s: , koukala na to tak soustředěně, jak když tomu už rozumí.... :s: .

Gratuluji, k mininarozkám :k: , my taky včera čučeli na Nema, dětem se líbí, jak je to barevný :qu:

Ahoj Danko!!! :a:
Gratulujeme Majdalence k tříměsíčninám :\x: Téééda, to to letí, přijde mi, že jsem teprve před pár dny četla, že jsi se stala maminkou a oni už to jsou tři měsíce... Kristýnce je dnes 7 týdnů :c:
My jsme měli Nema zapnutýho, já jsem se snažila u toho žehlit a Kristýnka zlobila a plakala, pořád se jí něco nelíbilo :r: S televizí si na ní nepřijdu, o tu má nezájem... jedině, že by v ní šlo něco o stromech, ty ji fascinují v jakékoliv podobě :s:

In reply to by Ricky

No letí to jako blázen, taky nám včera sestřička říkal, že to není možné, že už nám jsou 3měsíce, dyt jsme se nedávno narodily.... :s: . Jojo, na těch dětech se fakt pozná, jak ten čas letí.... :) . Majdalenka taky kouká po stomech, hlavně po tom velkém ořechu co máme na zahradě... ;) , jí zajímá všechno, nejspokojenější je, když s ní chodím a ona má rozhled.... :s: . Mě tu žehlení stojí už nějakej ten týden... :///: , něco vždy vyžehlím, mezi tím dám prát další a takhle je to dokolečka... :00: .

In reply to by Danka

Jj, je to mazec, na dětech to je vidět fakt nejvíc, za chvíli nám ty naše holky půjdou do školy :00: s tím žehlením jsme na tom stejně, peru každou chvíli, ale sednout si k žehlení tak často nemůžu, takže mi to občas taky pěkně vyroste do závratných výšin :s: dnes peru Kristýnce věci z postýlky, mám venku prádlo od včera a skoro plný koš věcí od víkendu, to bude mazec, než to zlikviduju :00: nechce se mi do toho už teď... ta naše proncezna má největší potřeby právě když potřebuju něco dělat, když mám konečně hotovo, tak je schopná se zabavit sama, nevím, jak to dělá :n:
no a stromy, to je věc :///: moje babička má nad sedačkou obrovskej obraz josefovský promenády, jednou jsem tam Kristýnku položila, že ji nechám pospat, ale jak uviděla obraz, bylo po spaní a jen koukala na ty namalovaný stromy... a když jdeme do parku, tak jí musím vyndat z kočáru a to pak kouká, div si neudroutí krk a nevypadnou jí oči z důlků... pozoruje všechno, ale stromy jí fascinují ze všeho nejvíc :one:

In reply to by Ricky

:) . Já vždycky vyžehlím hlavně věcičky pro malou a plýnky, no a na další se už nedostanu... :) .Ted mi tu chrupčí už přes hodinku a já místo toho abych žehlila sedím tady...,. :s: , no a pak nadávám, že nic nestíhám.... :s: :s: :s: .Jenže když já jsem tak izolovaná od kamarádek a od nějakého klábosení, že si to musím vynahradit aspon tady s Vámi.... ;) .

In reply to by Danka

Jj, včera jsem začla oblečením pro malou (dnes jdeme na kyčlíky tak aby byla za frajerku :s: ) a skončila plenkama a osuškama, na naše se už nedostalo :n:
Já tady mám kámošku s mimčem, vozíme spolu kočárky, ale na holky tady jsem si moooc zvykla, tak jsem nejradši tady, malou si u toho šoupnu do vaku a jsme spokojené obě - ona se pěkně prospí a já si pokecám :!k:

In reply to by Ricky

... :one: . My jsme ho nejdřív chtěly koupit než jsme jely na dovču, ale nakonec jsme ho nekoupily... :( . Možná by se mi ted taky hodil...když má Majdalenka ráda rozhled... :s: .Jenže mi dost zápasíme s penězi, takže nevím.... :( .No a kamarádku tady žádnou nemám, jen když za mnou občas některá přijede... :) .

In reply to by Danka

Já ho mám půjčený od kamarádky, co má skoro ročního klučinu (budoucí ženich, ale bydlí na horách, tak se s nimi nevídáme moc často) a ta si ho nemohla vynachválit, tak mi ho půjčila a já bych ho nejradši navrhla na nobelovku, když Kristýnka nechce spát a ječí, ve vaku mi usne do dvou minut :'zz): ale nesmím jí z něj vytáhnout, to hned zase spustí, tak jí dávám i s vakem do postýlky a přikryju jí dekou :cc): až bude větší, tak ji zkusím nosit, aby měla výhled, jsem zvědavá, jak se na to bude tvářit :c: jinak je to super třeba na nákupy, šoupnu jí do vaku, Kristýnka hezky usne, já si v klidu nakoupím a nemusím zkoumat, jestli můžu s kočárem do obchodu, nebo ne :one: nevýhoda je cena, já bych taky přemýšlela, jestli ty prachy dát nebo ne... kdyby bylo na mým chlapovi, tak bych ho neměla, dokud sám nezažil, jak je spokojená a hezky v něm vytuhne, tak tomu vůůůbec nevěřil :n:

ivka222

Jurášek taky rád sleduje televizy,ale máme vyzkoušeno že je na sport,olimpiáda je v plném proudu tak pořád s tátou čučí,jo a malý je pěknej kousek čoveče,můj malej má v půl roce 6450 gramů,ale narodil se 2750 tak to se už asi potáhne :///:

In reply to by ivka222

Majdalenka bude asi v koukání na telku po mě ..... ;) , sleduje i seriál ztraceni.... :s: . Ono je asi jedno kolik přesně váží ta miminka, hlavní je, že jsou zdraví.... ;) . Ted jsem si díky jednomu blogu vzpomněla na to Majdalenčino srdíčko a jsem z toho smutná... :( . Četla jsem si ten tvůj dopis na rozloučenou, ale myslím, že je zbytečný... ;) , ono to nějak jít musí s tím internetem... ;) .

ivka222

In reply to by Danka

víš u nás je to ještě komplikovaný tím že my jdeme do toho baráčku dočasně a ptom kupujeme svůj,tak si myslím že pro manžu bude to poslední aby se staral o internet,bude pořád v lese a bude mu šumák že jeho ženušce chybí ty baby s internetu

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky