MHD

20.08.2008

Predevcirem jsem zase zustala stat na zastavce jako debil.Nizkopodlazka jede jednou za hodinu.Ja nastupuju prvni zastavku od konecne a uz mam smulu.Ale musim rict ze jsem se tentokrat zase tak nasrrrr.Nektery matky jsou takovy piiiiiii.Byly tam dva kocary a gofac.Ten golf by se vlezl do ulicky a ja mohla v klidu nastoupit.Jeli jsme tak uz mockrat.Jenze pani me odmitla uhnout.Ridic cekal az nastoupim dobrych 30 sekund.Pripadla jsem si jako debil.Ona proste rekla NE :( Ja ji preju aby jednou stala na zastavce aspon dve hodiny.Pinda blba.

Jela jsem tam MHD asi 2x - pak mi radši drahý pořídil auto..... A pak za půl roku jsme se přestěhovali. Ochota lidí je na bodu mrazu, taky jsem se snažila si radši pomoct sama. Ale když jedna maminka nepochopí druhou - tak to musí být fakt čůža !!!

vsak ono se ji to jednou vrati, mrcha jedna. Ja tohle nenavidim. Taky jezdim sockou, vlastne jenom .. ja auto nemam. A tak dvakrat do tejdne me chyta hysterak a rvu na svyho ze chci auto :D Lidi jsou strasne nevsimavy.

Ahojky, ty jezdíš jenom nízkopodlážkou? Já ještě nejsem maminka a tak s tím nemám moc zkušensotí, ale u nás snad nízkopodlážky ani nejezdí a maminkám pomáhají s kočárkama do busu lidi okolo - nevím, jestli se jim to podařívždycky (asi ne, když už tam jsou další kočárky), ale vždycky když jsem viděla kočárek na zastávce, tak se do busu dostal... a od té maminky s golfáčem je to nehoráznost, když už ji poprosíš a ona tě odmítne,

Jsem vztekloun od přírody, já bych si jí podala..a pak by to se mnou seklo :D Sama ještě mimi nemám, jsem 30tt a zrovna včera jsem pomáhala jedné mamině s kočárkem do schodů, protože ji všichni obcházeli, jako by byla neviditelná!!! Byla jsem z toho úplně vytočená, paní byla ráda, že někdo pomůže a teprve až když jsem položila kočár a zvedla se, tak ona celá vyděšená: "Ježiši, vy jste těhotná!!!" Tak jsem jí odpověděla, že jsem se nemohla koukat na to, jak ji všichni obchází!! Je to hnus, holky!!!

In reply to by exctazy

jojo to znám, chodím do jednoho obchodu k vietnamským obyvatelům, a ti tam mají asi 10 schodů, tak to vždycky nějak vyskáču s tím kočárem ale lidí chodí kolem, cpou se vedle mě na těch schodech , a nikdo mi nepomůže :§)

To je jak u debilů, co. Kdo jiný by měl tohle chápat, než další maminka a ona ho.no...., to je pakárna!

To je jak u debilů, co. Kdo jiný by měl tohle chápat, než další maminka a ona ho.no...., to je pakárna!

to je kráva, bych ten kočár vzala a strčila bych jí ho do té uličky sama :!k: a pak ji ji ještě přes celý autobus řekla co si o ni myslím, samozřejmě p............

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky