Taky se Vám zdaj takovy kraviny??

19.08.2008

Ahoj ženy..to byla zas noc..jeste nakou takovu a pujdu si to hodit:o))V noci se mi zdálo ,že koukám doma na svoji segru která si bez nečí asistence porodila mimco-holcicku.Když ji to nešlo přirozenou cestou ,tak normálně si rozřízla bricho a tu malou vyndala jako by se nechumelilo.Ale vím že řvala hroznou bolestí.Hrooozne me vydesila.A já na ni celou dobu vydesena cumela s pupkem.
To mimi sem videla uplne do detailu..a rikala..ale já prece cekam holcicku..to je moje dite.
no povim Vám..normalne sem dostala neuveritelnej strach z porodu.Ale hroznej..
Takže posledni dobou se mi zdaj takovy veci..ze nez se mi mala narodi tak z toho uz budu mit trauma:o))Stává se vám to nekomu??

Ahoj,to jsou teda opravdu sny, já zatím spim v noci tak tvrdě, že se mi ani nic moc nezdá. Dnes ale jo.Čekám druhou holčičku a zdálo se mi, že jsem jí zapoměla tři dny nakojit a pak jsem si to uvědomila a začala jsem rychle odstříkávat, abych neztratila mlíko,a říkala jsem si co jsem to za matku..úplně si to vybavuju, jak jsem se na ní po těch třech dnech podívala a začala panikařit a mačkala si bradavky,jestli ještě něco poteče..a s tím manželem...zrovna včera jsem se na něj podívala a fakt má břicho jako já, přitom byl vždycky spíš takovej hubeňour.. taky přibral pět kilo jako já... :c: no jestli to takhle půjde dál, to se sejde u porodu pěknej páreček.. :s:

No jéje, mě se zdaj jenom samý blbiny :s: Jak rodim, přebaluju, kojim. Nedávno se mi taky zdálo o mý ségře (která má mimochodem děsnou averzi k plození dětí), jak porodila čtyřčata a stihla to ještě dřív než já ;) No a pak u nás byla na návštěvě a říká, že se omlouvá, ale že musí kojit, tak tam seděla a kojila a jen si ty děti přehazovala u prsou a seděla tam až do večera a pořád kojila :s:

In reply to by Linducha

mě se dneska zdálo snad celou noc, že přebaluju miminko :s: A různý jiný věci už se mi zdály, spíš jen samé blbiny. Ale ten sen s rozříznutím břicha, to muselo bejt děsný!!! :? To dělá ten podvědomý strach, tak se holky nebojte, vždyť jsme na porod stavěné! :) Já si tohle říkám od začátku a jsem (zatím) naprosto v pohodě :one:

je to normální taky mám šílené sny jako porodím cizí dítě a různé jiné nesmysli myslím si že je to zblázněnýma hormonama. A nejlepší je že jsem už asi i nakazila chlapa zrovna včera mě zbudilo jak se mi hrabal pod deku položil si hlavu na břicho a asi za pět min se zase vrátil zpátky na svou půlku postele a po 20 minutách mě zbudil šílený smích tak koukám co se děje a on mi vypráví jak jezdí s malou na čtyrkolce a blbnou na poli. :!k:

In reply to by mika

No to je mazec..ale mas pravdu ..manzelovi se uz taky zdaj samy hovadiny o maly.A navic mi prijde ze je tehu víc nez ja. :o))
Pije mlíko a laduje se okurkama a na to si dá jojo bonbonky. :o))A takhle uz od myho zacatku tehu.Já jim normálne ale on samy kraviny.Este ze mu nerostou prsa.Jinak má všechny priznaky.Včetne pálení žáhy a hroooznééé unavy:o))Hale ale tu čtyřkolku jim zakaz:o))Je to nebezpecny..

In reply to by Cattly

s těma chlapama máš pravdu já říkám že ten můj už má i břicho větší než já že je těhotnej místo mě je nevím kdy bude rodit a co z toho vyleze :!k:
Chutě sice nemá ale posledně jsme byli na návštěvě a normálně jsem se za něj styděla nemůžu říct že jed ale sežral tam půl pekáče buchty a mísu chlebíčků mě normálně bylo zle za něj. :spid: a pak mě celej večer pálila žáha už mi ani nepomáhá mallox co mi napsal dr. jasně a čtyřkolku jsem jim hned zatrhla sice mě strašil že si ji přiveze dneska z německa jenže on je to takový zlatíčko který si ze mě dělá neustále srandu.

Ahojky, já mám teda taky pošahaný sny. Ale vždycky teda rodím já a vždycky holčičku! A když jsem měla před velkým ultrazvukem, tak normálně ze mě vypadlo 25cm miminko na pupeční šňůře, ukázalo mi, že je to holčička a já si ji zase nacpala zpátky :jawdrop: ! No a ve finále se na UZ ukázalo, že je to kluk! :cc):

In reply to by Kristule

To mi povídej:o)) Jednou se mi taky zdálo ze jsem den po porodu rano v pet pobihala po baraku a ze musim jit do práce.Ze uz tak nestiham,a hledala jsem flasticku na krmeni.A moje jednodeni miminko mi reklo ze mu je zima:o))

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka