co na padání vlasů?

19.08.2008

už fakt nemůžu, denně si vyčeštu hrst vlasů a už i vidím jak je mám řídké, nevíte někdo něco dobrého na vypadávání, ale co se může i u kojení?
Díky

Ani,
mam stejny problem! takse asi zeptam dr!!jinak to nevidim!!u prvniho mimi to celkem brzy odeznelo,ale ted uz je to 4mesice!! hodne stesti a malo vypadanych vlasu!!!

ahoj,nic si z toho nedělej,to nám padají všem a brzy se to upraví. Já první dcerku kojila dva a čtvrt roku a myslím,že mi vlasy hodně padaly jen první půlrok,pak bylo líp.Vitaminy určené pro růst vlasů moc nemůžeme,já jsem se na to ptala už tehdy v lékárně.Doporučuje se masáž vlasové pokožky-prstama a můžeš vmasírovat Pantenol pěnu(jak se dává na spálenou pokožku po slunění)-ta na tento problém působí příznivě. Tak vydrž ;)

moje kamarádka vyřešila nějakýma vitamínama které jí napsala a doporučlila lékařka na kožním.

kadeřnice mi říkala, že nezabere nic. jen to vydržet. po porodu padají všem - v těhu nepadají, takže, to co by vypadlo během těhu vypadne po porodu najednou + hormonální změna. ale neboj, zároveň ti rostou nové

ahoj taky mi strašně padají já neuívám nic ale švagrová sikupuje v lékárně BIOSIL PLUS to je na vlasy a prý jí to pomohlo ale nevím jestli to můžou kojící, ona totiž nekojí

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka