Dobré ránko

18.08.2008

Ahojky sluníčka chtěla bych se zeptat začala jsem 35t a začínám se bát víc a víc jestli poznám kdy mám jet .Jak poznám ty poslíčky co to vůbec je .Prosím napište mi jaké můžou být příznaky.papapapapapapapapapapapapapapapa :§)

Ahojda. Já mám zatím ještě docela čas, teprve začínám 22tý týden, ale protože jsem se těsně před otěhotněním odstěhovala docela dost daleko od rodiny a známých, tak nemám po ruce nikoho na porady a bude to moje první, takže studuju už teď jako včelka co se kde dá...takže si dovolím doporučit http://porodnice.cz/node/3654 , myslím že jsem tam našla docela dobré rady a to i včetně oněch tázaných poslíčků a kdy že vlastně do té porodnice vyrazit :one:

kazdy to jinak, nekdo je treba vubec nema. ja jsem 39tt a mam je s ruznou intenzitou uz par tydnu, naprosto nepravidelne - slabe nebo silne menstruacni bolesti (ty znas), tvrdnuti bricha, tlak na spodek a na konecnik. vzdycky se snazim zmenit polohu, kdyz to nepomuze jdu do vany nebo do sprchy nebo se to snazim rozdychat hlubokym dychanim do bricha. je to fakt ruzne, ale urcite to poznas. kdyz prejdou neni duvod vyrazet do porodnice, coz je zatim muj pripad. mej se :a:

že je to vše poprvé ale pořád si říkám jestli to poznám ale jak říkáte je to uvnitř schované. A snad to poznám. Ale ty obavy jsou větší a větší.Už se to blíží.Doufám že nám to dopadne dobře.U mě je horší i to že mám fobii z nemocnice.papa

ahoj, já poslíčky vůbec neměla, odtekla mi voda a to poznáš, je to takové hrrrrrk a mokro :-) Buď v klidu, poznáš i poslíčky od porodu, je to instinkt hluboko schovaný v našem já, podívej se kolik maminek je kolem tebe, kolik žen rodilo..........všechny to zmákly, tak jen pohodu :girl:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka