krásné ráno

18.08.2008

Krásné ráno všem kdo už nespinká!! No i těm kteří se teprve proberou. Krásně nám svítí sluníčko a já se těším až si moje mamka veme ty větší děti do Prahy do ZOO a já se s terezkou pujdu procházet ven...to bude paráda celý den venku. A co vy holky jaké máte plány??

Ahoooj!!! Ještě jsem Ti vůbec nepogratulovala. Takže gratuluju a přeju malé Terezce do života všechno nej... a celé rodince hodně štěstí, zdraví a radosti!!!!!!!!!
No a já dneska budu zavařovat okurky, překládat, venčit smráďata a žehlit a vařit a kojit a přebalovat a .... asi nic, páč ani tohle se stihnout nedá :-)

Hezké ráno i tobě. My máme v plánu úklid na zahradě, takže Karinku dám tchýni(má dovolenou) a já půjdu posekat zahradu a pak tam mám rozdělanou skalku s jezírkem taže se vrhnu na to ale moc se mi do toho nechce a malá ještě vyspává takže tady sedím teď s váma a pak jdu na to :( :? :sick:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Takže bude te mít tatínka už na papíře?? :s: tak to se stoho už nevilíže :s: !! No o příští rok tam snima pojedu taky.....dnes si chci jen užívat. ty si tu pedikuru hezky užit...aspon někdo ti bude skoro klečet u nohou!!

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

nooo tak to by taky tatka měl asi těžký, ale co si podepíše to bude mít. Já měla kamarádku a ta při kontrakcích to jsem i já byla u toho svímu manželovy řekla " To jsem zvědavá komu to bude vlastně podobný" No vyznělo to moooc hezky

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Tak jsem se smála, ale ten její manžel jen koukal!! Ale ted ho nezepře..je to totiž jako by ho rodil on, ale jiným otvorem :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka