Dnešní termín už asi neklapne :-(((

16.08.2008

Tak dnes jsem měla první a jedinej termín, takže se připojuji k těhulkám přenašečkám, protože nevěřím, že by se do půlnoci mělo něco změnit. :§) Ráno jsem byla na monitoru a malýmu se v bříšku náramně líbí :\x: , kontrakce žádné, takže mě pěkně zase pustili domu a kontrola je v úterý.
No tak uvidíme, kdy se rozhoupeme... :||): Zase na druhou stranu, aspoň můžu ještě v klídku odpočívat a lenošit :///: takže nebudeme nikam chvátat.
Přeju všem hezký den, i když to počasí stojí za prd... :a: :a: :a:

Ahoj :) Jak jsem včera v noci psala že přenáším 11den tak jsem se spletla :( Termínek jsem měla min. pátek 8.8. tak dnes jsem tedy 41+2 tak je to 9den :? Hlavu vzhůru určo bude brzo líp. Přeju hzký zbytek neděle :)

Ahojky :) Nechci tě strašit ale já dnes přenáším 11den. Jestli čekáš holčičku tak se asi beruška strojí aby byla krásná až příjde na svět :girl: . Jinak vítej mezi pženášečky :) Já dnes byla na monitoru a měla jsem pravidelný kontrakce po 8min. tak mě poslali za doktorkou ať mě prohlídne a prej jsem jen na 1 prst tak mě poslala domů ale prý taky hlavně kvůli tomu že jsem řekla že ty kontrakce nějak nebolej a cítím jen takový malý tvrdnutí. Tak prej třeba do večera nebo do zítra mě to chytne. Tak zatím nic :( Jestli ani zítra nic tak jdu v pondělko k primáři a ten rozhodne jestli se začne vyvolávat. Tak zatím odpočívej co můžeš pak už prej si neodpočineme tak mi to říká každý ale už by jsme braly i ty drobečky vedle sebe viď? Tak přeju hezkou noc a brzy miminko u sebe papa T.

Tak můžeš ještě odpočívat a nabírat síly, :one: které budeš potřebovat, mimísek ví, kdy se mu bude chtít ven :||):

In reply to by verča7

Tak tak, on si řekne, až ho to v bříšku přestane bavit. Jsem si dneska dělala srandu, že tam ještě zůstal, protože měl chuť na řízek, které jsem dělala k obědu :///: Ani se mu nedivim, bylo to moc dobrý :a\|:

no tak ti preju,at se do uterý rozhoupete,más pravdu,odpocívej,co se dá,pak uz más po lenosení :///: já si jdu dát vanu,bolí me bricho,v pondelí zacínám 38 týden,tak se mi to taky krátí. Tak se drz holka a sexuj,uklízej,bez na hriby :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka