Jak sem si udelala radost...

06.08.2008

Tak po dnesnim upornem dni na stole nekolika doktoru, kdy jeden tvrdil to a druhej tohle sem toho mela plne zubky a sla koupit neco malemu... a udelat si radost... ale nejak mi to nezabralo....
presto pridavam i par fotecek.
Zdravotni stav je celkem v poradku, ale mrzi me, ze mi kazdej rika jine pohlavi.... uz sem si zvykla na kluka.. a dneska mi zas rekli holcicku... tak uz nevim... dockam se asi az po porodu..
ach jo.... ted zas nevim jak tomu mrnouskovi mam rikat... j
estli je to holka tak ji ctvrt roku rikam Davide... tak doufam ze na to nebude slyset :D
Holky nevim jestli je to unavou , nebo pocasi, nebo z toho jak se to tahne, ale prestavam se citit dobre... je mi smutno, ouzko, bolavo a tak nejak i opusteno.. i kdyz mam toho cvrcka....
Tak doufam, ze uz brzo bude lip.....

In reply to by Hanina.Vohánková

Haničko, vyper, vyžehli a pěkně naskádej do nových (čistých) pytlů a zauzluj. Potom to jen vybalíš :one: Já tak měla vypráno a vyžehleno už v březnu a malý se měl narodit až na konci května. Nakonec se narodil až 9.6. - ale na tom konci se ti už nic nebude chtít (kor jestli bude zase vedro) :k: ;)

Ahoj moc krásný věci si koupila miminku.A nebud smutná hlavně že je to zdraví :one: A už to brzo uteče a bubete na všechno dva a bude lío :one: :a:

Věcičky jsou moooc krásný :one: :qu: To je dobře,že jste v pořádku! No a hold budeš mít u porodu překvápko, no ;) Jinak Ti docela rozumím, cítím se dost podobně.. smutně, opuštěně, nepotřebně a mám strach z toho, co mě čeká.. :( Ale nesmutni, bude určitě líp. A zvlášť, až toho mrňouska budeš mít u sebe a budeš mít proč žít :cc): Ženský jsou přece silný a statečný pohlaví, tak to musíme nějak zvládnout :h: :k:

In reply to by Galateia

Kdybych nevedla v jake jsi situaci, rekla bych, ze se ti to hezky mluvi... ale jelikoz jsme na tom dost podobne a pritom kazda jinak, tak ti dekuju... vim ze bude lip... jen kdyz sem dneska lezela na tom monitoru , bylo mi tak strasne smutno. bala sem se.... :r: ale uz je to lepsi... jsou doma rodice a alespon nejsem tak sama....

In reply to by Hanina.Vohánková

snažím se být jen aspoň trošičku pozitivní. Ale věř mi, že je mi dooost mizerně !! Zítra mě čeká poradna, manžel nespí doma a já si říkám, jestli si vůbec zítra vzpomene a aspoň napíše. A když si vezmu, že budu zase 3 hodiny v čekárně koukat na ty spokojený tatínky, co tam doprovázejí své polovičky, tak je mi dost zle, mám vždycky co dělat, abych udržela slzičky :( Je to fakt blbí, já jsem člověk, který potřebuje aspoň trošku vidět do budoucnosti a vědět, co ho čeká,ale vůůůbec nevím, co bude,až se malá narodí. Možná rozvod, stěhování do menšího atd.. radši na to nemyslím. A ty poslední dny se tak strašně vlečou a já už chci mít cácorku u sebe, abych zase pocítila štěstíčko.. Tak ještě Ti připadá, že se mi to lehce říká? ;) :///: Ale prostě to jinak nejde, musíme se držet, už jsou na nás ti maličký tvorové závislí a my jsme už velké holky, tak musíme bojovat :)

In reply to by Galateia

No a prave proto me prekvapuje, ze sem to do ted zvladala s naprostym klidem.... a ted se tu hroutim jak mala.... asi hormony... neni to lehky, ale zvladneme to... a o tech tatinkach na ultrazvucich a poradnach... tos vystihla presne... taky to nezvladam tak jak sem si myslela ze budu....
Ale Gali... mame to za par.... a pak budem jen a jen stastne.... jo??????

Krásný věcičky jsi pořídila, já jsem dostala tu samou deku, je úplně úžasně heboučká, že bych si jí nejraději nechala pro sebe :///: , ale takovej sobec zase nejsem :s:

In reply to by Ivculka

Ja sem ji objevila pred 14 dny v Horazdovicich... v jednom malem kramku, ale bohuzel uz jinou nemela... jen jednu jedinou... koupila bych jich klidne nekolik. jsou uuuuuuzasne mekke.... na te fotce je to spis kvuli pozadi pro tu hracku. aby tam nebyla tak sama :s:

Nesmutni......vcelku je to jedno, jestli to bude kluk nebo holka....hlavně aby to bylo zdraví :h: ......ale zase holka jménem Davídek :!k: ...to by byla rarita ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka