Ahojky,

15.08.2008

tak jsem se těšila,že než se sem přihlásim tak nic neuvidím jak jsme se tu o tom včera bavili a všechno je pořád stejné :O ...nic se mi tu nezměnilo :n: , tak nevím....
Ale je fakt, že po tom co se tu stalo tak mám taky strach :? ...po tom co sem všechno píšem?!?!?! :jawdrop: Asi by to opravdu chtělo nějak zabezpečit, ale to nezáleží na nás... ;)
No a jaká byla noc? A co máte dnes v plánu? U nás je hnusně a prší, takže stejně ani ven nemůžeme.....asi se budeme válet v pelechu a hrát si....a večer přijede manžílek :h:

Ahoj Ketty, malemu uz je lepsie? :h: U nas je tiez hnusne, zima..ale nejak mi to ani trosku neva ;) okolo pol piatej som zobudila..bola burka...a potom sa mimisek rozhodol, ze ma rozkope... :!k: tak som zaspala az o siedmej :)

Tak třba to je postupně....nejde to udělat najednou tak to jede třeba po několika....bo už tomu vůbec nerozumim...ale třeba se dočkáme taky a budeme tu jen my!!! ;) a žádný čumilové

ahoj Ketty máš recht bez přihlášení by tu nikdo neměl být a číst si naše příspěvky je to sprostý. Ještě že to dopadlo takhle, ale bůhví co se může stát příště. Napíšeš např. že už nevíš kudy kam a že to nezvládáš a oni ti přijdou sebrat dítě na nějaký udání? No to je hnus :w: :w: :w: :w: :w: :w: :w:

Ahoj Kettynko, tak já už bez přihlášení nic nevidím :n: , jen prázdnou stránku a nahoře jedna věta: přístup odepřen, zaregistrovat se můžete zde :one: . Včera jsem ještě viděla vše.

Ahojky,
prosim tě co se tady stalo? Nějak sem poslední dobou jen nakouknu, protože nestíhám,a najednou se něco děje. Jinak u nás je taky hnusně :s: :s: .Ale ven musim. manžíklovi přišla vejplata,tak musim nakoupit Honzíkovi věci do školky. :00: To bude peněz :r: .

je to fakt hnus, taky mám strach, co kdyby?....nevím nevím, jestli neodejdu úplně a nesmažu to tady....bylo by mi to líto, mám tu poznatky v těhu, z porodu, z mateřství...ráda si to tu pročítám, ale za to, aby mi policajti třeba zvonili u bytu...to mi za to nestojí :n:
Tady je hnusně, prší a asi nebudu dělat dopoledne nic a odpoledne musíme s chlopem nakoupit na zítřejší oslavu, to zas bude pálka :00: ...taky jsem se pořádně už od včerejška nevyspala, malé rostou zuby, včera usla až po desáté v mojí posteli a i ze spaní plakala...holt jednou vylézt musí, ale chce se mi plakat za ni :r:

In reply to by Hanka H.

to mi povídej, taky jsem byla chvilku na rozpacích, ale zase kdyby někdo "šel" po nás tak měl času dost...ty jsi tu dost dlouho a já 31 týdnů...to tak y neni málo......třeba nás tu admin zamkne jako na chatu a dokud tu nepobudeš aspoň dostatek času tak se sem nedostaneš :s: ..
tak si nákupy užijte, my pojedeme až přejede manžílek, bo mi pořád nejde ta karta, takže jsem bez peněz....včera mi na doktory dávala mamka :00:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky