tak vam nevim

14.08.2008

Tak vam nevim... bud jsou nejaky divny vlny ve vzduchu, nebo nizkej tlak nebo nevim cim to je...
tak si tu tak sedim a i presto ze sem vylezla z vany jsem zpocena a nejaka takova divne nervni, nervozni, neklidna nebo jak to mam popsat.... divnej pocit a nevim cim to je.... porad mam pocit jako unavy ale unavena pritom nejsem.... co to sakra je???? :00: :00: :00:
A jak je vam ve ctvrtek vecer???? co mimisci??? ten muj je teda ted zrovna klidnej, ale odpoledne to vypadalo, jakoby se chtel levym bokem prokopat ven... :) teda pravda, zadne bolestive kopanecky uz to nejsou ale obcas tu nohu (nebo co to je) natahne.... a i kdyz to pres ty speky videt neni, polozim tam ruku a on se zas stahne.... :) uz aby to bylo za nami.....

no nic holčiny, jdu spinkat.. Přeju hezkou dobrou noc a zítra kdyžtak napísanou :s: ;) !! Ráno mi psala jana.re, že jde na vyvolání a že dá vědět až bude po všem a zatím se neozývá, tak snad je vpořádku a malá bude brzo venku, měla docela z toho strach.. Tak pá!! :a: :a: :a:

Ahoj Hani, já jí tam mám asi taky tak nějak srolovanou, akorát na druhou stranu, protože mě se boulí na pravém boku, ale je to fakt masakr, kolikrát se divím, že se ještě tudy neprodrala ven. Takže do boku asi jede nožičkama a v podbříšku mě asi lechtá ručičkama. To je ale oproti tomu boku opravdu jen šimrání.

In reply to by Hanina.Vohánková

Jdu ve středu. Jestli je to tvoje poslední, tak bysme se tam měli scuknout, ne? :s: No jo, ale zase to budeš mít o kousek blíž k porodu, já ještě tak dvakrát tam a pak taky hurá do Motola. Hele já ti s tou vychrtlostí dám, Mates a já jsme teda jinýho názoru, už se bojím i vylízt na váhu..a ta celulitida! Děs!!! Já mám fakt vždycky vlnobytí na tom břiše, jenže vždycky když šťouchnu do Matese, tak malá přestane, začne zase za minutu dvě, ale to Mates nikdy nevydrží tak dlouho čekat, takže ten jí se hejbat ještě neviděl :!k: :!k: :!k:

In reply to by Brejkyna

Ok. tak si dame spicha.. ja tentokrat pujdu pozdeji no... ne jako prvni :s: :s: :s: chci mu rict jeste o posledni ult a pak hura nehura do motola... vubec nevim jestli se tam musim objednavat.. kdyz me ted poslal na tu ambu tak sem sla rovnou na porodni sal si predstav :s: :s: uz sem si myslela ze me tam chtej nechat :s: :s: :s: :s:

In reply to by Hanina.Vohánková

:s: :s: :s: Tak to taky netruším, zeptej se sestřička, nebo možná líp, zavolej si tam a oni ti řeknou co a jak. Tak jo, písnem si vešer před tím. Já bych to viděla tak okolo devátý tam. Jsou teď dovolený, tak tam narváno nebejvá. Ale dáme si přesně vědět ještě ve středu večer přes SMS, jo? Ať tam mám zasejc jednou s kým pokecat :c:

No jeeeeeeezis... ja ted koukam do kalendare a za dva dny ma bejt uplnek... myslite ze ta nervozita je zpusobena i tim?????? ja takovehle veci, jako uplnek, zmenu pocasi nebo nizkej tlak nepocitovala... az ted.... :00: :00: dost neprijemne pocity....

musím jen souhlasit. Jsem na tom úplně stejně až na to, že mě k tomu ještě šíleně bolí nohy. Malá :girl: mě dnes taky kope, nebo spíš cvíčí, a pořád mě drbe do levýho boku, divím se, že to břicho nemám ješě modrý. Tak se musíme ještě chvilku držet a pak už to bude snad OK :)

In reply to by Nelli

Tak to do me zas tolik nekope... je pravda ze to asi tlumi i speky i placenta vpredu,ale desne by me zajimalo jak tam ten prdola lezi....
Ja bych to popsala tak, ze lezi hlavou nekde u stydke kosti / z moji ruky/ spis vlevo. telo se pak tahne podle praveho boku / a rekla bych ze lezi jako by na boku/ az pod prave zebro. tam bych rekla ze ma zadecek a nozicky ma podel zeber natazene do leveho boku..... Nevim jestli se mi to nezda... ale podle tech pohybu bych rekla ze presne takhle tam je

In reply to by Hanina.Vohánková

Přesně takhle mi malá leží, už docela dlouho, Dr. mi dělá ultrazvuk pokaždé, tak se jen směju. Hlavičku má úplně dole u stydké kosti, leží na boku, většinou (někdy se přetáčí-to jde poznat-ale vrátí se zpět do vé polohy) tělíčko má v pravé půlce břcha, zadek pod pravým žebrem a nožičky a ručičky má v levé půlce břicha, proto měkope a bouchá pořád do levé strany. Já mám placentu na zadní stěně (špíčky mám taky :-) ) takže to cítím docela dost.

In reply to by Hanina.Vohánková

teda...to mě nenapadlo..já spím na levém boku (většinou) a prdela má zádíčka a zadeček v levé polovině mého bříška, takže mě pro změnu kope a dloube pod pravé žebra :s: .. Stejně pořád nechápu, jak tam ti prckové mohou vydržet v tak nepohodlných polohách takovou dobu.. Někdy je mi té malé až líto, že je tam tak stlačená :( .. No jestli nezabere ten úplněk tak budu rodit asi až příští rok :00: .. Říkám to i těm zvědavcům, co mi pořád píší a ptají se, jestli už něco mám :n: .. Docela mě tím vytáčejí, protože je víc než jasné, že kdybych už něco měla, tak to ihned píšu všem a posílám MMS, ne :00: :s: ??

In reply to by x.dady

Jasne to chapu.. taky me tim stvou.... vsichni by nejradeji, abych uz mela davno porozeno. a to mam jeste mesic.... :s: Je pravda ze polohy tech mimisu jsou nekdy vazne k podiveni... ale na tech obrazkach jsou vazne vyobrazeny se skrcenejma nohama a rukama... a ja ma pocit, ze ten muj smejdik je ma porad jako by natazeny... tak nevim :) nejak se nemuzu dopatrat fotek ult z tech poslednich tydnu, abych se podivala jak je to ve skutecnosti....
a hele uz jsi zkousela babske rady na vyvolani porodu??? holky tu toho vzdycky radi dost ,...

In reply to by Hanina.Vohánková

žádné rady jsem nezkoušela :n: ..nenapadá tě zrovna něco :s: :dance: ?? Prý mám poskakovat :? ... se jim to kecá, když před rokem jsem měla 48 kg, pak přestala kouřit, otěhotněla a nyní mám 68 kg, nožičky nechtějí nějak sloužit, mám problém vstát ze dřepu :s: :00: !

In reply to by x.dady

Jo holka to ja sem metracek . bez dvou kilo rovna stovka. povidej mi o tom jak nozicky neslouzej???? :s: :s:
No napada me, poskakovani na mici, nebo na posteli, horka vana, sex, pry je dobre hodne masirovat bradavky, dej si sklenicku cerveneho. ;) treba neco pomuze.... :qu:

In reply to by Hanina.Vohánková

Stěhovali jsme se, míč je u přítele, sedím tu na tvrdé židli a prdel mám skoro ve tvaru krabice - brácha nemůže najít šroubky ke křeslu k PC!! Ve sprše jsem byla, nechci budit tatínka-ráno vstává do rachoty.. Sex ? Přítel spí doma, takže tu jsem sama.. Bradavky mě nebaví, páč bych nemohla psát a po vínu mě pálí žáha :r: :( :n: .. mně asi není pomoci, že :O ? Každopádně díky za rady, beru to sportovně a snad malá dostane rozum a půjde brzy ven :qu: :dance: :one: ..

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky