Ahojky

14.08.2008

tak mi to moje malý miminko už spinká :h: ...chudinka dostává tolik léků.....má 37 teplotku tak jsem mu dala ještě panadol a celkem chudákl malej dostal 8ml léků :D ...ale moc mu to nechutá :!k: ...ale pomůže a já to do něj dostanu :c: . Jinak už jsem klidná, i mamka říkala, že vypadá jako když mu nic není, jen si prostě občas zakašle....
Jinak mě dnešní putování po doktorech stálo 400,- to je hrůza :n: , ale co, jak jde o děti tak je mi jedno co to stojí...to i klidně budu žrát suchý těsto... ;)

ivka222

to je ale síla s těma penězma,jak říkáš člověk to dá,ale když si představíš co jsi jim za zo mohla koupit,ať jdou o hajzlu :w: :w: :w: :w: :w: :w: :w: :w: :w: :w: :w: :w: že jim nejní trapný chtít pořád nějaké prachy,já taky teď jak jsem byla s dětma u doktora tak platím už i za antibiotika za každého jsem dala 170korun a ještě poplatek u doktora 60 za oba,tak si vem co by za to mohli mít vitamínů,je mi z toho na :sick: :sick: :sick: :sick: :sick: :sick: :sick: a já kolik jsem mohla mít piv :00: :00: :00: :00: :00: :00: :00:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Verunko, holky naše, já mám taky šílenou radost!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :\x: :\x: :\x: :\x: :\x: :\x: :\x:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

já k ní nechodim, musela jsem k ní jako k záskoku, protože moje dr má dovolenou (má neschopenku) :(

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

já uvidim, ještě se domluvim s kamarádkou, ta má uplně jinou doktoerku a je s ní spokojená tak jí cinknu jestli můžu přijít k ní... ;)

In reply to by janka.82

Janko, děkuju, teď už to i vím.....ale před tím jsem měla opravdu strach!Jsem sice zdravotní sestra, ale jak jde o vlastní dítě tak uvažuju jako maminka a ne jako nemocniční personál....

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Dvojčátko moje, já mám takovou radost!!!!!!!!!Děkuju, že jste na nás myslely, holky! :k:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky