špenát

14.08.2008

ahoj holky, zdravím vás asi po dvou měsících..Klárka už oslavila 8 měsíců, je šikovná, někdy až moc..:-) ale mám problém, níkdy jsem nevařila špenát, protože sama ho nejím, ale Klárusi ho chci uvarit, poradte jak na něj?! díky moc

Ahoj. Já špenát dělám takhle: Dám ho jetě zmrzlý do hrnce pak ho asi tak čtvrt hodiny povařím a nakonec tam přidám asi dvě vejce a chvilku povařím(dokud se vejce nesrazí) mamča tam ještě přidává nastrouhaný sýr ale to já nedělám. a pak ochutím solí a pepřem,ale pro prcka bych to moc neochucovala. tak pa a at se povede :a\|: :hu:

In reply to by Zuzana.Picmouse

Promin ale já psala jak špenát dělám já. Za prví jsem teprve ve fázi snažení (tak že zkušenost a znalost co děti můžu a co ne to ještě nemám)a za druhý chtěla vědět jak ho kdo dělá. Tak už snad pak uzná za vhodné co je třeba nahradit. Tím hle komentářem neprudím ale říkám svůj názor. PA PA a hezký den.

Tak ji kup hotovej od Hami.Je moc dobrej.Ja mam spenatek moc rada mna mna. :hu: Pokud spenat nejis,myslim ze nema smysl aby jsi ho varila a pak skoro vsechen vyhodila.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka