Krasne slunecne ranko :-)

14.08.2008

Ahojik vsem. :-) Jak pak se mate? My fajn. Ted jsem uspala Jarouska, a sedla jsem si k Vam. Snad se me nekdo ujme, jinak s Vama nebudu mluvit. :///: co dnes budete delat? Ja musim jit udelat neco k papu. Nejspiskvetakovy mozecek a k tomu nove brambory. A holky k veceru se jedeme podivat konecne na byt a pokud to dopadne tak se za tyden stehujeme. :dance:

Tak stěhování do nového, ale hlavně svého, to by se mi také líbilo, ale to u nás nehrozí.... :( , sice o tom přítel pořád mluví, ale nejde to... :n: .Mě Majdinka taky ted usnula, tak jsem zvědavá, jak dlouho to vydrží...ale v noci spinkala dobře... ;) . Já vůbec nevím co vařit, dneska asi na to prdím a udělám jen knedlík s vajíčkem, zbyl mi knedlík, tak asi tak... :s:

In reply to by Danka

no tak bohuzel do vlastniho to neni. Jdeme do pronajmu. Tak na 4 roky, budu chodit na brigadku a snazim se doplatit dluhy a pak vezmeme hypoteku a koupime domecek. knedlik je taky dobry a hlavne zasyti. :-)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

no ja si myslim, ze se urcite nedockavosti uplne klepes :s: :s: :s: :s: ://:

Věroušek

Ahojky. No tak ja dala spat kocku a pripravuji se na cestu do Prahy. Vezu tam rodice na letiste. Sice se mi zrovna moc nechce ale co se da delat. No a prijedu az na vecer a to si dam neco k papani a pujdu uklizet :(

:a: Ahoj Verunko,já jsem taky Verunka :!k: naše Joli taky spinká jako andílek,ale v noci řádila jako čertík }:) dneska by nám mohla dojít hrací dečka,takže velice ochotně sedím tady u PC a vyhlížím pošťačku (mám tu dobrej výhled k brance a zvonek nám nezvoní)-těším se na ni jak malá :girl: dneska bude něco kuřecího..ještě nevím co z toho vznikne,protože moje kuchařský umění nic moc,ale ještě jsme se z ničeho :sick:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka