poradte prosííím

13.08.2008

mám opet bolesti,dala jsem si 20 minut v horké vane,tam to prestalo a ted to zacíná znovu,tak jsou to poslícci,nebo ne? :?

In reply to by Michaluska

nevím,jak casto,je to ale nepravidelné,jednou jsou slabsí,jednou silnejsí,uz to mám 14 dní,ale poslední dva dny je mám castejsí,predtím byly jen v noci a ráno,ted i pres den. Dnes jsem byla na poradne,psala jsem to níz.Nic se nedeje,ale nemám se na to dívat. Je to jako pri MS,ale silnejsí a o krízích ani nemluvím,jde to az do kolen.au au a tvrdne mi bricho.

In reply to by Adrun

Začni si to měřit.Já jsem to měla nepravidelné celý porod...Nejdřív půl hodiny pak 20 min...pak zas půl hoďky...No a pak postupně míň a míň...15 min No a jak se to pohybovalo 10,8,5 min,tak jsem jela do porodnice a za necelé dvě hoďky byla malá venku :)
Nutí tě ta bolest chodit?

In reply to by Michaluska

hodne,tak nemuzu ani vstát. U prvního mimi jsem chtela stát porád,to jsem nemohla sedet. Asi to budou poslícci. Zkusím merit a uvidím.Jen abych neporodila pak doma :///: Kdyz to bude méne a méne,tak pojedu,ale uvidíme. Uz jsem si trikrát myslela,ze je to ono a pak nic. Jen jsem chtela vedet,jestli poslícci kdyz se uleví ve vane,tak jestli se pak objevují dál,nebo ne. ach jo,uz aby to bylo za mnou. Tohle tehu je hrozné od zacátku a ted ten konec,no snad nebude trvat dlouho.... dekuju moc za odpovedi

In reply to by Adrun

Ahoj, spíš to vypadá na poslíčky, protože pokud se rozjede porod, tak se ti neuleví ani ve vaně :n: Ale stejně raději si změř intervaly - pokud by se ti bolesti opakovaly podezřele často, doporučuju zajet do porodnice - oni už ti řeknou víc ;) Já jsem měla slabé bolesti (pocit jako před MS) asi 8 hod. a potom mi rupla voda a já jsem do hodinky porodila - kdyby mi ta voda praskla doma, tak to snad ani nestihneme :n: )Každopádně hodně štěstíčka, Natálka

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka