nevim co za nadpis..

13.08.2008

Ale vcera se pritel pohadal s mojim tatou dost huste a my bydlime u nas..takze Tom uz tu nemuze byt. No ale pak kdyz se s nim pohadal ja u toho nebyla..tak pro me prijel do prahy..ale byl napitej :( tak jsem ridila .. ale poceste delal takovy picov..y ze jsem musela zastavit..no a zhadali jsme uplne nehorazne a pak udelal neco co proste nemel..nebudu rozebirat... a tak jsem zavolala kamarada aby si pro nej dojel ze semnou uz nejede...No a dneska jsme se nadobro rozesli pry..ale nakonec jsme to vyresili tak ze zaprve chvili bude pryc bydlet bez nas..pak pujdem k nejakymu poradci pac..vztach udrzet chci planovali jsme svatbu..ale ja mam posledni dobou hystericky vylevy..a on brutalni chovani tak s tim chceme neco udelat a pak se odstehuju od nasich a pujdu s nim bydlet do bytu uuuu .. Tak nam drzte palecky at nam to vsechno dobre dopadne.... a je vse uz jen v poradku....

Jak určitě všechny ostatní ti přeji, ať se vám to urovná a vše je ok.. Mám taky takový divoký vztah :( . Já se zase nesnesla s tchyní, tak jsem zdrhla v 7. měsíci k taťkovi.. Můj drahý při zjištění že čekáme miminko začal přestavovat barák, abychom byli sami, ale za půl roku nebyl schopný s tím pořádně hnout, tak jsem se nasrala, šla k taťkovi a řekla, že až to bude hotové, vrátím se.. Taťka nedávno koupil domek ve stejné dědině, kde bydlí oni, takže super :s: .. Voláme si, jdeme na procházku, ale k nim už nepáchnu! A aby přespával u nás? Tak to teda ne!! Měl se snažit dřív, aby to bylo do porodu nachystané.. Mají velký barák, tak si ho přece nebudu pakovat domů.. Pořád měl čas a byl unavený z práce!! Na hospodu ale čas měl a někdy mě nechával samotnou doma a byl si tam do noci, tak jsem mu to jen přestala tolerovat..alkohol strašně nenávidím a mám strach, aby to nepodědil po jeho matce. Ta je těžká alkoholička... O svatbě nechci ani slyšet, protože by si pak byl moc jistý a to taky není dobré.. Dřív se mu zdálo dětinské se vést za ruky a včera na procházce se málem ze mě posral! Co chvíla zastavoval, objímal mě, pusinkoval a ruku nechtěl pustit :s: !! Asi je to tím, že jsem mu dala jasně najevo, že se o sebe a mimčo postarám i sama a jeho vážně nepotřebuju.. Taky čekám jak to bude dál.. A na baráku už začal taky něco dělat.. tak uvidíme. Přeju ať i ten tvůj si uvědomí co vlastně chce a o co přichází.. Vím jak se asi cítíš. Taky jsem chtěla stokrát skončit tento vztah a všichni mi radili ať to zavčasu udělám, ale já NE! Pořád kráva věřím, že se to nějak vyjasní.. Je fakt, že už se docela dost změnil, ale dokud si nebudu opravdu jistá, vůbec se tam hnát nebudu. Hodně štěstíčka :k:

nemáš s ním pořád nějaký starosti? Ale nedávno si psala, že v dubnu bude svatba, tak snad se to všechno nějak vyřeší, aby si nelitovala, jak se nakonec rozhodneš! Ale držím pěsti, ať je to co nejlíp pro tebe a dítko!

že budu držet pěstičky, ať se to urovná. Pokud nebývá takový jako byl, tak určitě, jen doufám, že tě v tom autě nepraštil :w: :w: :w: ...ale jak nechceš rozebírat, jsou to vaše věci mezi vámi...tak se drž už kvůli Matyáška :h:

kikatko to zvladnete je to ho na vas oba docela dost a chlapy ve stresu ventilujou emoce uplne divne nejradej za pomoci alkoholu a spol dejte tomu cas a jestli se mate opravdu rtadi tak se vztah udrží fandim vam

Ahoj Kikatko je mi to moc líto :( :( snad se vše zpraví a vy budete zase v pohodě :one: už jen kvůli Matyáškovi.Budu na vás myslet

to mě mrzí!myslela jsem že už je to ok!Ale hlavně že jste si dokázali promluvit a domluvit se co a jak!:)Držím moc moc palečky at to dobře dopadne a ty se dočkáš vytoužené svatby:)Ono svoje vlastní bydlení je prostě nej nikdo ti do ničeho nekecá atd!My sice bydlíme u mojí mamky ta do ničeho nekecá ale spíš naopak rozkrájela by se pro nás a já už to tak nechci tak snad se taky dočkám vlastního !Takže se drž!On alkohol taky dělá svoje to bohužel dobře vím a znám u toho svýho:(Ale je vidět že se prostě máte rádi když jset se dokázali domluvit tak moc moc moc držím palečky:)

ivka222

kikatko,nevím co udělal??ale jestli tě uhodil tak to teda :n: :n: :n: :n: :n: a jestli jste se jen zhádali tak to bude v poho,bydlet pohromadě nejní ani trochu dobré :n: :n: :n: :n: :n: to nedělá dobrotu nikde,hele já mám milionovou mamku,ale pod jednou střechou by to prostě nešlo,ale možná že vám odpočinek jeden od druhého pomůže :h: :h: :h:

je fakt že mi bydleli 4 roky u našich a hádali jsem se mezi sebou a i s našima.pak jsme se odstěhovali na rok no a uplej obrat.je jiný být sami.no a ted jsme zpět u našich a je to jiný nehádáme se a když nějaká neschoda hned si to vyříkáme.!!!jinak alkohol to je pech nasnáším jak se pak lidi po něm chovají..!!no a vylevy mám ted taky to jsou ty hormony ty snáma dělaj divy..!!tak držím palce at jste štastný.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky