Krásné i když zatažené ráno,

13.08.2008

tak jaká byla noc? U nás strašně pršelo a bylo i docela chladno, jsem musela v noci i přivřít okno :O . Jinak Míša spinkal clou noc bez probuzení :\x: :e): ....a ani moc nekašlal...tak jsem ráda, snad se brzy uzdraví :h: . Jinak Kája rýmu nakonec nemá, všera to bylo jenom nějaký chvilkový, tak aspoň že tak :girl: :one: . Ale i tak budeme dneska doma...maximálně pojedu do krámu nakoupit - ale o bude autem, takže je to v klidu. A možná k nám přijde kamarádka s malým prckem :\x: :dance: . A co vy, co máte v plánu?Při tomhle počasí se ale nedá dělat nic jiného než se válet v pelíšku se svýma miláčkama :girl: :cc): :dog: :cat: :qu: :dance: :a:

i vam preju hezky den,u nas neprselo a bylo pekny vedro,takze sem ani okno nemohla otevrit,jinak ho mame otevreny kazdou noc,lip se spi i Petovi.Co budeme delat taky netusim,protoze je zatazeno a vypada to ze kazdou chvilku zacne prset.Peta ma porad rymu,uz skoro 14dni bublinka moje mala :\/:

In reply to by Danka

kdyz me prijde,ze se mu lip dejcha,nemame tam uplne zimu a kdyz se vic ochladi,tak zaviram......my nastesti nekaslem a teplotku taky nemame,to bych asi jen pred spanim vyvetrala a nechala zavreno......tak at ste brzy fit :h: :k:

Tak u nás se spí se zavřeným oknem pořád, mám otevřené jen okno ve vedlejší místnosti... ;) . Bojím se nechat otevřené okno v ložnici aby mi Majdalenka nenastydla... :( , má docela rýmu a kýchá, tak proto, ale zase možná by to pro ní bylo lepší, ten čerstvý vzduch.... :? , no nevím.. :? . K námmožná také přijede kamarádka s ročním prckem, těším se na ně, ale ještě to není jisté, že přijedou. Ted jsem si udělala kafčo, zblajznu k tomu perníček a pak asi půjdu žehlit, dokud Majdinka spinká... ;) .

Ahoj Kettynko,co budeme dělat to nevím asi nic máme po včerejším očkování teplotu,tak budeme doma :r: Tady v noci pršelo,ale měla jsem otevřenou ventilačku,takže dobrý :one: Akorát Lucinka se pořád odkopávala,tak jsem ji pořád přikrývala protože byla studená }:)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka