Jak dostat to zpropadený hovno z barunčina bříška?????

12.08.2008

Ona tlačí a tlačí a asi jí to bolí, páč přitom pláče...už jsem vyzkoušela vše i rourku a nioc...už tu pláču s ní....poraďte prosím...včera to s rourkou šlo, ale jen trochu a bylo to hrozně hustý...ona sice prdí, ale hovínko nikde, od toho včerejšího bobku ani trošku nekakala...mě je jí tak líto.

Já mám ještě o něco drastičtější radu než to máslo ve formě čípku. Pamatuju si, že když byl brácha ještě mimino /před skoro 30 lety / a nemohl se vytentovat, tak dr. poradila máti strčit mu do prcky kousíček dětskýho mýdla. A světe div se, ono to pomohlo. Od té doby to pomohlo víc maminám v mým okolí. Já vím, že je to drsný, ale pomáhá to.

In reply to by sow

jojo taky to znam,je to sice pradavna technika z dobby maminkovstvi moji babicky,ale babicka na to nedala dopustit,poradila ji to tenkrat naka porodni baba,ktera obchazela baraky kde byli mimina...

zizalko, tak jeste me napada, zkus nahrat pleny.. treba zehlickou, aby byly teply a dej ji to na brisko.. normos pres obleceni, tak at ji to nepali, jen proste at ma teply na brisku, to taky pomaha.. jinak standart, masirovat brisko, nosit malou v klubicku, davat pit fenyklovej cajik (max. 100 ml za den), jestli ti ho blinka, pij ho ty, dostane se to do ni pres mlicko, trubicka nam treba nikdy nepomohla.. jooo, pomahalo nam dat malyho do autosedacky treba na dvacet minut... skoro vzdycky se vykakal protoze tam prave lezi v klubicku a tlaci ji to na brisko..
jinak to ze places s ni chapu, taky jsem brecela.. vydrz, neni to na veky.

In reply to by Hankitacz

nahřívala jsem...máme pytlík s třešňovýma peckama...masáž proběhla a nic, čajík normálně neblinká až teď, blinká vše, páč zatlačí a jde to horem a né spodem...piju kojící čaj, tam je fenykl i kmín, tak sem myslela, že to stačí...v klubíčku nosím a je fakt, že tak jí je nejlíp, ale nic neudělám...to je fuk, hlavně že nebrečí, ale tu autosedačku zkusím, to mě nenapadlo. díky za radu...teď mi právě spinká v levé ruce v klubíčku

Žížalko nedávno tu někdo radil,že je dobrý ukrojit kousíček másla,jako čípek strčit do zadečku. Snad jste to některá četla taky,abych neradila kravinu.

ivka222

s těmi hovínkama jsou pořád jen problémy,já pomáhala teploměrem a rybylkou

In reply to by zizalka19

Ja myslela jako preventivne a ne jako ze by ji to ted pomohlo.Dej ji treba behem dne .Nabidni ji a ona si cucne kolik bude potrebovat.Ted muzes taky ale pokud u tlaceni blinka tak nevim.Zkus vsechny figle a neco zabere.Dej ji na brisko,dej ji teplomer do zadecku,masiruj pupik,cvic nozickama.Ale pokud ma tvrdy boby fakt to bude nedostatkem tekutin.

ahoj žížo, když má Eliška problém a trubička nepomáhá, tak jí nakojím a pak to jde jako po másle, tak to holky zkuste, jinak nevím ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka