Ahojdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

12.08.2008

Ahoj,

jaký jste měli den????
Já dopolko upekla štrůdl,vařit jsem nemusela,odpolko jsme si na hodnku lehla,na dnešní nic jsem spala jen dvě hodiny a pak jsem šla s Kubíčkem na procházku.
Cestou jsem si dala zmrzlinku,přišli jsme domů,vykoupala jsem,nakrmila a uhoupala ke spánku a už spinkámeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:-)
A já dnes budu muset jít taky brzo spinkat,ať mám dost síly!!!

Zítra jdeme na kontrolu na oční a pak blahopřát mamce,má svátek:-)))

ahoj tak já jsem dneska polovinu dne strávila v kuchyni a vařila jsem a pekla a uklízela ať se mají ti mojí miláčci dobře no a pak jsem ňák vytuhla když Kačenka spala a pak jsme měli návštěvu, tak jsem zase uklízela po návštěvě, dala jsem si vanu a teď čekám až nám usne princeznička a jdu na věc!Vendula

Ahoj Lenicko, celkom to ide...teeeda tak to si mala celkom fajn den...hlavne ta zmrzlinka :hu: :a\|: u mna nove to, ze manzela mi odvezli do nemocnice s trombozou...tak snad ho brzy pustia.
Juuu..mamine blahozelam k svatku :k: :\x:

Ahoooojkyyy :\x: :\x: :\x:
Já měla blbý den, v 11h mě chytla migréna, a pak jsme do 14h se Zdendulou proleželi, byl hodňoučkej a nechal mamku odpočinout :c: a teď to stejně není nic moc. A pak jsme v půl 4 byli u mamky na zahradě, a teď už jsme doma umytí a už taky snad spinkááááá :'zz): a já taky půjdu co nevidět :cc):

Leni,Ája byla dnes protivnááááááááááá,ale už spí.Zítra má svátek,oblečení a hraček milion,tak jsem jí koupila plínky.Doufám,že se jí budou líbit ;)
Jé,babička má taky svátek?To budeme dobrá rodina :\x:

In reply to by jituška

Jituško já vím,že má sváteček stejně jako moje maminka:-) Jsou to Alenky:-)
Tímto přeji Alence,vše nejlepší k svátku,hodně zdravíčka a hlavně veselou a usměvavou maminku!!!Pusinky, :k: :k: :h:

Teda Leni, to je radosti takhle navečer. Je fajn, že jste se měli krásně :k: ...malej bojuje s kašlem, ale jde to, naštěstí má jen ten kašlík tak aspoń že tak.... jinak my budeme doma aby se malej brzy uzrdavil :h:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka