kontrola 39+3

12.08.2008

Tak dnešní kontrola proběhla velmi rychle. Na monitorech Matoušek řádil jak černá ruka... :cc): :\x: takže vše OK a při prohlídce Dr. konstatoval, že se nic moc nepřipravuje, respektive nález od minule nezměněn... CS 5, takže v sobotu jdu na monitory a pokud neporodím, tak v úterý na další monitory + poradna. jsem trošku zklamaná, ale když se u mě Matouškovi tak líbí, tak jen ať tam ještě chvilku je. :cc):
Přeju všem hezký den a dobrou chuť k obídku. :a:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Mishanko, moc ti přeju, aby tvůj druhý porod byl přirozený, drž se mamino :one:

Si tě nějak víc hlídaj, já když sem byla na prohlídce ve 39+1, tak mi řekli zase za týden. Teď mě čeká prohlídka ve čtvrtek a zítra mam termín porodu, tak sem zvědavá co mi na tý kontrole řeknou. Doufam že už to bude vypadat aspoň trochu na porod. :00:
Začíná mě to pěkně zmáhat. Ale jinak se na porod vůbec necítim, malýmu se taky nechce ven. :n:

In reply to by Katy - kacax

no já mám termínek právě v sobotu, tak mě poslali na ty monitory, doufám, že si mě tam rovnou nechaj.... :cc): no z pátku na sobotu má být úplněk, tak třeba to s náma něco udělá. I když o bouřce se to říká taky a ta včerejší nic nic... Tak se drž skoromamino a snad už se brzo dočkáme. :a:

In reply to by ppjotra

Ahojky, včare nic úpně v pohodě a dneska od rána mi je na nic, od šesti běham na záchod jak vzteklá (na velkou i na malou) a to tam uronim jen pár kapek a každou chvíli mě bere břicho jako při menzes. Tak buď to jsou poslíčci jako :pig: , nebo se něco začíná dít, tak sem zvědavá jestli vydžim do zítřejší kontroly, nebo jestli to je jen planý poplach. :00:

In reply to by ppjotra

Snad mě malej nenechá trápit moc dlouho, číslo mam uložený.
Chvílema se cítim líp a pak zase hůř, tak uvidíme, naštěstí jdu zítra na kontrolu, tak aspoň budu vědět na čem sem. Kdyby se nic nedělo. :///:
Moje číslo je 604764936 abys když tak věděla kdo ti píše. :a:

In reply to by Katy - kacax

no tak to se neboj, já už teď poslední 23 dny nemám pro jistotu ani ty poslíčky... :n: :§) Matoušek se rozhodl pro stávku, tak mu v tom nebudu bránit, však on ven musí :!k: :!k: :!k:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka