BOUŘKA

12.08.2008

Tak co maminy, jak jste prezily dnesni nocni bourku???? Kdo nam bude rodit????
Ja se probudila v noci dvakrat... Jednou prave tou bourkou. A podruhe hroznou bolesti v podbrisku.... Jako menstruace.... Je mozny ze by to v 35 tt byli poslicci????? Takhle brzo????? :00: :00: :00:

Tak já o bouřce vím, jen než jsem šla spát. Pak jsem spala jako dudek, pouze se standartníma pauzama kvůli WC a převalení na druhý bok :s:

jestli někdo rodil, tak to nevím, krom Katky S., ale ta měla naplánovanýho císaře. U nás dobrý, jen jsem celou noc nespala, lítala po nás naše čubina, se bála jak čert a v jednu chvíli to tak praštilo, že se prcek v bříšku lekl, až mě vzbudil nejen on, ale i ta rána. No šílený. Měly jsme dvě přímo nad námi...ve 14 patře jsme tomu prostě blíž :s: :s:

Tak u nas probehly snad tri bourky zasebou. Byla to teda sila. Az se nam otrasaly tabulky v oknech a dverich. Byla jsem celou dobu vzhuru, protoze mala se mlela, jak o zavod. Tak jsem ji vysvetlovala, ze pro nas jeste cas neni, tak to asi pochopila - jinak bych vam tu asi nepsala :s:

Ahojky,tak to byla bouřka,já měla úplně ty samé příznaky a ještě mi tvrdlo břicho a šla mi bolest od křížové páteře,trvalo to asi 2 hodiny,nepravidelné a skončilo to v 1 hodinu v noci.To su ráda,že nejsu sama.Právě jsem si říkala,že to asi byli poslíčci,někdo je má i dříve.Jinak u nás bouřka nebyla,ale asi nějaký blbý tlak a takhle se to projevilo.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky