Ahojky

11.08.2008

tak jak válčíte? Já už jsem K.O. .....malej pořád brečí a už mu teda aspoň spadle teplota...to očkování je děsný :( , chudinka můj malej, kdybych tak mohla trpět za něj :O ....před chvilkou mi usnul - dala jsem mu studenej hadr na čelíčko a to se mu moc líbilo :cc):
Kája už je z toho taky nějaká nesvá, že jí bráška pořád pláče a neustále mu nosí hračky a povídá si s nim :h: :h: :h: jsou to moje LÁSKY :h: :h: :h: ....snad bude do večera klídk a v noci bude spinkat :e):

Tak já zase musím. Malou tady houpu v lehátku a už se jí to nelíbí :n: :s: Večer tady zase kouknu. :a:

A po jakém je očkování? My jdeme dvacátého na tříměsíční prohlídku, tak už nám asi taky něco píchnou :O . To jemilé, že se Kajuška, tak krásně stará o brášku :h: My zase máme období, že malá nechce být vůbec sama (tedy jen, když je unavéná a usne). Neustále by se nosila, to je klid, jinak se sama ještě moc nezabaví :n: . Doufám, že je to jenom přechodné, jsem z toho neustáleho nošení a hraní úplně hotová a to dneska ještě nespala :00:

In reply to by Darča

Byl na klasickém očkování na druhý dávce...po první byl v pohodě, ale dneska ho to nějak vyřídilo, asi je to tím vedrem...... ale teď už mi spinká (konečně) tak snad bude klid. Malej měl taky období, že se chtěl nosit, ale co začal vnímat hračky a věci kolem a zjistil, že se zabaví v lehátku nebo na zemi sám tak je klídek...nebuj, přejde to a budeš mít "klídek" ;)

In reply to by kettynka

Ono to vypadá, že bych chtěla mít od ní klid, že :s: , ale není to tak. Pokud jsi to zažila taky, tak víš jak je to únavné se neustále tomu mrňouskovi věnovat a zabavovat ho a hlavně si člověk nic doma neudělá :n: . K úklidu se dostanu až večer, když usne. Někdy se ani nestačím naobědvat :hu: :00: . Tak si dovedeš představit, jak to u nás vypadá :s: . No a jak dlouho to "nosící období" u vás trvalo a kdy bylo?
Malému posíláme sladkého hubana na to očkování :c: a snad ho v noci a zítra už trápit nebude. To je člověk tak bezbranný, když ty naše dětičky něco trápí :§)

In reply to by Darča

Jj, vyznělo to tak, ale kdo to zažil, tak ví jak si to myslela...o u nás to nosící období trvalo ani ne 2 měsíce a byl klídek...jakmile se nučil držet hračky a koukat na telku tak je od něj "klid" ;) ...
Jééé, děkuju, předám a budu doufat, že mu pomůže :h:
Já už nevím co bych pro něj udělala, aby mu bylo líp...ach jo... :h:

In reply to by kettynka

Tak telku taky vyzkoušíme ;) :s: .
Já si taky někdy říkám "království za úsměv té naší princezny" :c: To už se budeme strachovat o ty naše miláčky celý život. A to jsou zatím malé starosti. No jo, malé děti-malé strarosti, velké děti-velké starosti.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka