můj porod

03.08.2008

Tak jsem se konečně skoro po měsíci dostala k tomu abych vám popsala svůj porůdek.
termín jsem měla 30.6. ale stále se nic nedělo tak jsem měla nástup 10.7. na vyvolání na 6 ráno.Jak jsme dorazili tak mě vyšetřili zjistili že se stále neděje nic tak jsem se rozloučila s přítelem a šla na porodní sál kde mi p.doktorka zavedla tabletku a já šla na pokoj.V 11hod jsem šla na kontrolu kde mi doktorka sdělila, že se skoro nic nezměnilo a že porodím asi až na 2 den a zavedla 2 tabletu a že zase ve 3 na kontrolu, tak jsem se vratila na pokoj celá čilá až jsem nevěděla co mám nudou dělat cítila jsem se skvěle.No a kolem půl třetí jsem začla mít pocit, že mám šílenou zácpu no hrůza, ve 3 jsem teda šla na kontrolu no a prej,že stále nic :n:
Ve tři hodiny za mnou přišli na návštěvu mamka a můj přítel a já myslela že tu zácpu nevydržím bylo to takové zvláštní no a kolem půl 4 mi bylo fakt hrozně bolelo mě břicho, začla jsem mít zimnici v zápětí jsem se zase začla potit a tak to bylo až do půl 5 potom už jsem si myslela, že fakt umřu skučela jsem kroutila se a nakonec jsem šla do sprchy,která mi asi nejvíc pomohla.Vratila jsem se na pokoj a mamka mi radila chodit ale já nemohla strašně mě bolely třísla a neudržela jsem se na nohou dlouho.To už bylo 16:50 a já zvonila na sestru,že nebudu čekat těch 10min do kontroly že už jdu,že se 100pro něco děje.Mamce a přiteli sestra řekla at počkají půl hodinky kdyby se náhodou něco dělo.
Došla jsem na porodní sál PA mi řekla at se položím ale já měla šíílený pocit, že potřebuju na wc tak jsem šla no a pak si tam sáhnu a cítím hlavičku :jawdrop: vylezla jsem celá vyděšená a říkám jí že mi asi leze hlavička.
Položila jsem se PA na mě koukla a řekla ,,Ježiši " no a že nemám tlačit vůbec to nešlo netlačit ale pak mi poradila jak to rozdýchat a povedlo se mezitím sehnala zbytek personálu a já mohla začít tlačit.Druhá PA ještě běžela pro přítele na chodbu dali mu jen plášt oblek už by nestihl :///: přišel když už byla na 1 zatlačení venku hlavička,zatlačila jsem ještě jednou a malá byla na světě v 17.02 měla 2.60 a 46cm.Otřeli jí adt a dali mi jí no a to mi už bylo báječně skoro jako kdybych ani nerodila takový nádherný pocit jsem cítila po prvé v životě :c: :h: .Jinak jsem nestihla ani klistýr,malá mě nerozthla ani nebylo třeba nástřihu takže jsem se vyhla i šití :)
A když si zpětně vzpomenu tak ty bolesti byli ůplně o ničem já si totiž myslela,že jsem na začatku pododu když mi doktorka ve tři řekla že se nic neděje ono se to pak o to rychleji rozběhlo.Takže pro všechny prvorodičky NEMUSÍTE se vůbec ničeho bát i prvorodička může mít rychlý a opravdu bezproblémový porod!!!!!!!!!no jinak jsem pro personál byla kuriozita nikdo nechápal že ve tři hod nic a v pět že byla malá venku a ještě skoro na záchodě :s:
kdo dočetl až sem je šikulka krapek jsem se rozepsla :) jinak porod dítěte je pro mě ta nejkrásnější věc a to nejlepší co jsem v životě dokázala...........a už se těším až si to zopakuji

moc moc moc gratuluju!!!! to jsi měla skutečně nádherný porod a snad poprvé po přečtení zážitku z porodu píšu že ti malinko - malinko víc závidím!!! závidět se nemá, ale já ti to prostě napsat musím. Máš na to nějaký recept? co jsi během těhotenství dělala? chodila jsi cvičit? jedla jsi lněné semínko, či pila čaj z maliníku, jak tu mnoho těhulek a maminek píše? - Máš tu odemě takovej menší dotazník, že? byla bych moc ráda, kdyby až budeš mít chviličku času, jsi mi napsala. Jsem ve 31týdnu a občas myslím na ten den až přivedu na svět naše miminko, nemám nějak panickou hrůzu, to ne, ale takovou přirozenou obavu, jak to bude,ale to máme asi všechny. Spíš se moc moc moc těším na ten pocit a na tu chvíli až budu mít miminko u sebe až mu dám pusinku a poprvé ho pohladím...
Měj se moc krásně, pčeju moc zdravíčka a štěstíčka pro tebe i miminko. Jitka

Iví teda tak to jsi měla taky pěknou rychlovku :00: mocinky ještě jednou gratulujíííííííí už se těším až se sejdeme!!! mám pro malou dáreček :k: :q:

Téda,ty jsi to teda vzala hopem :one: teda ty ne,ale malá :c: Moc gratulujji k holčičce a přeji Tobe i malé hodně moc zdravíčka a štěstíčka. A máš pravdu,stát se maminou je ten nejkrásnější pocit na světě :h: :h: :h:

moc ti gratuluji k tve holcicce :qu: ... mela jsi vazne pekny porod :one: ...preji vasi rodince hodne stesti a zdravi :k: :k: :k:

no teda, tak to ti tiše závidím.... doufám, že na tom budu podobně :s: Řídím se hesla přej a bude ti přáno, tak snad to zvládnu.... Mám termín dneska a pořád se nic neděje.....
Takže holky, moc vám gratuluji a přeji spoustu zrdavíčka a chuti do života!!!! :\x: :\x: :\x:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka