zase jedno krásné ráno

11.08.2008

Vzbudím se, Mareček v posteli u mne, Natálka vedle nás a v poklidu chroustá okurky na zavařování. Vypotácím se z postele, přebalím Marečka ( u toho si načural do ucha). Běžím za Natálkou do kuchyně a ta sedí pod stolem a rozsýpá kolem sebe prášek do pečiva ( ani v horní poličce horní skříňky v kuchyni nebyl v bezpečí). Zvoní telefon, běžím zpátky do obýváku. Chvilku telefonuju, sprint zpátky do kuchyně a..... Natálka si sama nalila mlíko do flašky a dokonce ji dala ohřát. Co na tom, že je skoro celý litr na lince, pod linkou, za kamnama..... Honem flašku v mikrovlnce kontroluju. I s dudlíkem se nevešla na výšku, tak dudlík otočila do flašky dovnitř. Šikulka, že ? Utřu spoušť, udělám Natálce mlíčko, dám jí piškoty a .... pláče Mareček. Popadnu Marečka, na jedné ruce houpu a druhou si stavím vodu na kafe, kafe není... hledám v poličce nový balíček.... stále není... vezmu do ruky krabičku s Marečkovým čajíčkem a .... hups... upadla.... granulky po celé kuchyni... a tak už povídám " do hajzlu".. otočím se, Natálka za mnou běží s telefonem v ruce. Telefon svítí a tak ho bleskem vypnu. No jo, ale on zazvonil a ozval se velmi překvapený pán. On volal, Natálka mu to zvedla jako profík, v pozadí slyšel nadávající maminu a vzápětí mu to někdo položil.
A takhle tady žijem :s:

Slušnej rozjezd denního režimu.... :s: :s: :s: s Vámi musí být sranda, mimochodem moc hezky napsané, zase jsem se od srdce zasmála... :) .

Ahoj Bozo.. takze veselo... :-D Kolotoc uz od rana... :-D ALespon se nenudis... Ja bych asi byla na zhrouceni... Jses frajerka... :one:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka