A co říkáte na tyhle golfky???

10.08.2008

Když už se tady dneska tak roztrhl pytel s golfkama tak mi poraďte které jsou hezčí....tyhle jsou favoriti...Quinny Zapp a ty druhý Britax Verve.

ja ti reknu uprime ze se mi nelibi ani jedny. ty kolecky mi pripadaj strasne neprakticky treba hlavne do snehu. nebo spis bych mela rict ze vzhledove se mi ty kocarky libi ale nekoupila bych si ho kvuli tem koleckam. ale to je muj nazor tak doufam ze se neurazis

In reply to by sonya

to mě právě na golfkách štve - všechny mají malinká kolečka. A sporťáky jsou zase docela drahý. Jezdím na bruslích s kočárem - zatím mám normálně velkej s velkejma kolama, ale za chvíli se tam Davís nevejde a potřebuju novej a s těma mini kolečkama se jezdit bojim.

In reply to by sonya

Jasně že se neurazím.....ale řekla bych že se všema golfkama se jezdí blbě na sněhu všechny mají takhle malý kolečka. Já s nima ani nemíním jezdit v zimě....to mám sporťák, sháním na léto (na příští:-)

In reply to by foxi

ja mam vybrany u nas v polsku trikolak ale s vetsima kolama za 3000 takze mi prijde celkem v pohode ta cena. a kola velke a nafukovaci je nepromokavy a na boudicku zipem jde pripnout plastenka

Ja te cerne prave moc neverim.Me se to strasne libi ale zalezi na materialu.Na mim kocaru orerka nohou co je carna,na slunicku pali jako svina.Jina cast je taky cerna ale je z jinyho matrosu a uz nepali.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka