Spánek novorozeněte

10.08.2008

Maminky :k: hlavně vy čerstvá miminka,kolik vám spí hodin v noci? nebo spíše kolik necháváte spát miminko vkuse? mě dnes malý spal 6 h.vkuse,musela jsem ho probrat přebalením abych mu mohla dát pít,dr. říkala že nemám nechávat víc jak 4 hodiny bez mlíčka může být pak dehydrovaný,přez den chce co 2 až co 2 a půl h. malému je týden dnes.Dík za odpovědi,bojím se sť něco nezanedbám

tak my jsme spinkali uz od zacatku skoro vzdycky tech 12 hodin:-)....tak jsem ji vzdy dala napapat nez jsem sla spat ja, treba ve 12,ona o tom ani nevedela protoze porad spinkala.....takze usnula mi v 7 vecer,ja ji pak dala ve spanku treba ve 12 a pak az rano az se vzbudila.....vlastne to tak praktikujem porad a jsou nam 4 mesice:-)

já jsem malou v noci nechávala spát a až se vzbudila tak jsem ji dala najest.takže v noci jsem nebudila akorát přes den jo každý 3 hodky.

mě zase řekla doktorka,že v noci mám malého nechat spát,ale přes den mu dávat max. po třech hodinách.
Mě v noci jí po prvním probuzení taky až třeba po šesti hodinách.Nají se v sedm,po osmé usne a vzbudí se třeba až ve dvě na první jídlo a když se nají v devět tak se mi vzbudí na jídlo až kolem půl třetí i později,ale pak jí pravidelně po 3-4 hodinách.Jinak přes den jí po 2-3 hodinách.Jsou miminka co spinkaj i celou noc.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Jo Vítkovice byly super jsou tam 4 boxy každý v jiné barvě :) moc pěkné foto ale nemám jak vypadají :///: sestřičky i porodní asist.jsou hodné fakt! nemáš se čeho bát!! držím pěstičky!!!!!!!!!!!!! :qu: :qu:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka