Autosedačka

10.08.2008

Ahojky holky potřebovala bych znát váš názor.Malej je už velkej tak mu v týdnu chci pořídit větší autosedačku ale pořád váhám jakou velikost jestli 9-18kg nebo 9-36 kg když jsem nad tím tak přemýšlela tak jsem spíš pro 9-18 protože plánujeme určo další dítko a chtěla bych 3 roky věkový rozdíl ,takhle my malej vyroste z tý 9-18kg a do tý půjde to budoucí dítko a Sebíkovi se až pak koupí 9-36 aby se hezky vystřídali pak když ted koupím 9-36 nemusela kupovat třeba druhá 9-36 co myslíte?DOufám že se dá trochu pochopit jak to myslím:)

Taky se přidávám k té 9-18kg. Já ji měla na malého a mám ji schovanou pro prťouse. Dá se polohovat, takže je krásně pohodlná (mám Maxi Cosi Priori). Starší v ní jezdil moc rád - ta větší už moc pohohovat nejde , ale teď je to už jedno - je velký.

Ta 9-36 je na hovno.Ma redukce aby ti v ni decko nelitalo a vysledkem je ze musi mit decko pred sebou takovej pultik a decko ma ruce neprirozene polozeny.Chlap od kamaradky to koupil aniz by se s ni poradil.Stala ho deset tycek.Decko v tom rve.Autosedacka je ve skrini a museli koupit novou 9-18

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka