Ahojte všechny

10.08.2008

jak se dneska máte? Já se mám docela dobře. Jenom mi vadí že se mi miminko v bříšku neozývá, minulý týden v sobotu jsem zaznamenala první pohyby a teď v úterý taky mám ten pocit a od té doby nic. :-( Docela mě to mrzí a doufám že se co nejdříve zase ozve, jinak se budu stresovat. Jinak 18. srpna jdeme na natočení CD z utz tak se nemůžu dočkat, doufám že už se konečně dovíme co čekáme. A 19. srpna jdu do poradny. Už aby to bylo, jsem hlavně zvědavá jak dopadl ten odběr krve na tripple test. Nikdo mi nevolal ani jsem si tam nevolala, tak snad to bude ok, už aby bylo toho 19. srpna.

me kdyz delali triple test, tak mi rekli, ze mi zavolaj kdyby neco a jinak, ze volat nebudou.... takze si myslim, ze muzes slavit, protoze to by ti uz dali vedet kdyby neco dopadlo spatne... nebo si tam pro jistotu zavolej? me se mimi v 19tt taky ozyvalo jen sporadicky a dnes jsem 29tt a ozve se rano a vecer, nekdy i pres den.... asi bude liny :///:

In reply to by lulisek

tam volat nebudu, ten týden to vydržím do té poradny. Moc se těším až se bude ozývat pravidelně. Už bych taky chtěla být 29tt. :-) To už ti rychle uteče a budeš mít miminko u sebe. :-)

In reply to by johny.bello

nevim jak tobe, ale me to uteklo dosud strasne rychle!!! az mam z toho strach, ze nic nestihnu a budu delat vsechno na posledni chvilku :s: jeste si pamatuju jak jsem tady hlasila zacatek tehu a ted uz jsem za dobrou pulkou :00: a ty vlastne se uz taky blizis k pulce, za tyden budes 20tt :\x: :qu: jinak na tvem miste bych tam taky nevolala, kdyby neco zavolali by oni tobe a tak je urcite vsechno v poradku :one:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

jsem zrovna vcera vecer jeste pres net koupila zavinovacku do autosedacky a odsavacku hlenu, ktera se napoji na vysavac, vsichni si ji chvali, tak jsem si ji poridila. No a jeste spoustu dalsich veci co je potreba dokoupit a vymyslet....! :00: :s: :s: neboj, Matilko, utece to strasne rychle a budes mit svoje mimi u sebe :qu:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

s přítelem až na ten tzv. velký utz 9. září, snad si teda vezme volno, chtěla bych aby tam byl se mnou. :-) Na to natočení CD z utz půjdu s mamkou, ta se nemůže dočkat. :-D

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

to máš dobrého doktora. :-) Určitě bude nadšený až uvidí vaše miminko. :-)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

to máš dobrého doktora. :-) Určitě bude nadšený až uvidí vaše miminko. :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka