Nespime od pul 5,achjooooooooooooo

09.08.2008

Dobre ranko,
ten nas raubir se vzbudil v pul 5 na jidlo a od te doby ne a ne vytuhnout.Normalne hnedpo jidle usne,prenesu ho do postylky a jdu chrupkat,ale dneska?DIva se na me,smeje se,pak se zacne vztekat,ale na spanek to nevypada a ja bych spala az bych brecela.Meli uz jsme obdobi kdy spinkal krasne celou noc v kuse,ale posledni dobou se 1x-2x za noc budi na jidlo,ok to mi nevadi,ale ne ze budu od pul 5 vzhuru,protoze on je schopny usnout pak na hodinku treba z v osm :00:
Do te doby budu mit v ocich uz sirky asi :c:

Ahoj Simiku,
je Adamek jeste stale vzhuru nebo uz to vzdal a vytuhl? :'zz):

Nase Angie posledni dobou spava minimalne 6 hodin v kuse, paxe se sice vzbudi na papu, ale jeste behem kojeni znovu usina tak na hodku az dve, takze parada... :qu: Ted usnula na lehatku a nebyt tech otravnych much *grrrr* tak spi jak dudek jeste hooodne dlouho :!k:

AHojky, tak to my máme pořád. 5.ráno je čas vstávání a papání. Někdy usne,ale většinou je vzhůru až tak do té osmé a pak usne na tu hoďku :)

Simíku to já mám pravidelně budíček v 6hod někdy je to i o půl 6 a někdy to je svátek pů 7 :///: :///: :///: a co myslíš,že dělá teď????Spinká a já už jsem tak rozlítaná,že kdybych usnula tak se za celý den nezvednu z postele :'zz):

ahojky ja to tak mela spal mi krasne celou noc nebo se max. 1x vzbudil ale pred patym mesicem koneeeec stale se mi v noci budi ..nechapu ale hlady netrpiii :( takze mesic a pul..sem hrozne nevyspala pac se budi tak i petkrat za noc..

tak tohle jsem mela vcera - v pul paty se probudil, nechtel ani napapat, ale furt tak knoural a nedalo se u toho spat a uz neusnul, az pak po obidku. Ale dnes poprve jsem kojila v 1v noci a pak az v pul 6 - dalo by se rict rano. Tak jsem se docela vyspala. :qu:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky