JA SI TO ASI UZ PUJDU VAZNE HODIT :(!!!!

08.08.2008

Holky jako by to malemu nestacilo...ted jsem prijela z ocniho centra..a mam spatne zpravy..proc ja to nechapu..nejdrive se narodi a reknou nam po x dnech ze ma poskozeny mozek a ze muze zustat jako lezici pacient navzdy..Ale Matysek zabojoval..a vse slo krasne az ta diagnoza posledni .. coz je asi to nejlepsi z toho co rikali ze by bylo ale i tak je to strasnee..taky ma ten hemangiom ktery kdyz se nebude zmensovat a zvetsi se jeste tak mu ho budou vyoperovavat...a ted??ted ty oci.. ja uz nevim...proc on proc ne radeji ja..

to je mi moc líto, že máte takovýhle trápení. Člověk by rád poradil, ale nevím co. Snad jen hodně sil a trpělivosti a doufám, že se to všechno brzy urovná.

Ahoj Kikatko, je mi to moooc líto... jste oba dva stateční bojevníci, moc vám držíme palečky, ať se poperete i s tímhle a doufáme, že už budou jen ty dobré zprávičky

Kikatko :c: to je strašný když je dítě nemocný :r: Dala bys cokoliv, aby byl zdravej :w: Kdyby to tak šlo :\\: :\\:
drž se, jseš mooooc statečná :one: :one: :one:

moc vam drzim palecky, at vsechno dobre dopadne.... malickej je bojovnik, prorokovali, ze bude lezici a podivej jakej je to cipera :) neboj, vsechno bude dobry....

janka.82

Ahojky Kikatko. To mě moc mrzí. Držím palečky, aby to bylo v pořádku. Moc Vám to přeju :h: :h: :h:

líto, co musíte s Matýskem prožívat :( Věřím, že bys byla radši nemocná ty :( Já mám sice ješě mimi v bříšku,ale mám hrozný strach, aby byla v pořádku. Manželova babička měla vrozenou oční vadu, manžel zase vadu kyčlí.. tak se děsím. Jediné, co Ti můžu napsat je, že vám strašně držím palečky a abyste nepřestávali věřit, že to bude v pořádku :heart: Malý Tě teď moc potřebuje. A ty se klidně vybreč, když je potřeba, uleví se Ti... Držte se!! :k:

ahojky kikatko, moje kamarádka má miminko které taky má na hlavičce ten hemangiom a šla ho jenom odstranit laserem teda už tam byly dvakrát a má to skoro pryč ale ještě jednou jít musejí... jinak je to moc smutné to s Matýskem :( moc vám držím palečky ať vám to dobře dopadne :a: :a: :a: :c:

In reply to by La_cheri

Ja se snazim mu byt oporou ale uz toho je na me moc..psychycky jsem vyrizena..Ja jako normalne funguju bavim se atd. ale jak jsem sama padne to vsechno na me a je vymalovano..

kikatko ty si silna holka a matysk je bojovnik a fesak urcite to nebude zas tak hrozny nakonec jak strasi doktori

In reply to by terinka

Ahoj teri---musi uz od ted nosit brejlicky tri dioptrie :( a ma nektera vlakna v oku svetla coz vypada pry ze budou nefunkcni :( Ale je malickej tak mi nemuzou nic rict..jestli se to zlepsi nebo zhorsi..jsou obe varianty mozne .. my doufame ze to bude dobre..

In reply to by Kikatka

nekdy je ten svet hrozne nespravedlivej :( moc moc preju at je zase lip,zvladate to na jednicku a Matysek je sikulka :k: clovek si vubec nedovede predstavit co by delal...mam telesne postizenyho brachu a dodnes nechapu jak to mamka mohla zvladnout....jsi hrozne silna a moc preju at to doktorum Matysek pekne natre... :k:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka