Stížnost :-)

07.08.2008

Holky, musím si na sebe postěžovat. Ještě ani nemám první termín a nemůžu porod a miminko dostat z hlavy. Né, že bych se bála, spíš se nemůžu dočkat. Já ty poslední dva týdny spíš přežívám než žiju, jsem hrozná. To jsem si o sobě myslela, že jsem trpělivá a umím si užívat života :(

tak to jsme na tom úplně stejně. Akorát s tím rozdílem, že já mám před sebou ještě týdnů 10. Nejhorší je, jak koukám pořád na ty věcičky, jak už mám vše připravené, už jen dokupuju pár posledních věcí a pak už jen věci do porodnice a nějakou tu lékárničku. Jenže pak se zase přehoupne neděle na pondělí a říkám si jak ten týden strašně utekl :s:

Věroušek

No tak to jsi na tom jeste dobre. Ja jsem nejaky 33tt a jsem na tom stejne jak ty. Nemuzu se dockat a jsem desne netrpeliva. Mimo to, ze jsem jak slon a sotva dycham me je skvele. Je to opravdu jen v tom jak moc se tesim na malou :c:

No řešíme to tady dnes a denně. ČLověk tak trpělivě čeká tolik měsíců a pak trpělivost dojde. Termín jsem už měla a čumím do zdi. SOtva se obleču, musím dávat bacha, abych neupadla, když lezu do gatí a z gatí. :-) Je to nekonečný. Na nějaké zabolení v podbřišku a křži už neraguju, protože to stejně zase přejde. Asi už budu těhotná furt.

Ahojky Theodwyn, neboj, už brzy se dočkáš, mě ty poslední týdny připadaly nějdelší v životě, ale pořád jsem někde vymetala nebo něco dělala, tak mi to uteklo, ani pomalu nevím jak. Hodně odpočívej, budeš to potřebovat :ww:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka