Mám doma hádě!!!!

07.08.2008

Přeji krásné ráno všem!!!! :a: Normálně dneska už mi dochází trpělivost! Malá má tu dečku na kyčle, nosíme jí už přes měsíc, no a Simču to v ní už asi přestalo bavit. Nebo prostě ta dečka není přizpůsobená na tak dlouhý nošení, nebo na moje dítě :00: Dvakrát sebou škubne a dečka je dole, nasadím jí a za minutu ani ne je dole znova. Chytá mě beznaděj, že ty nožky nebude mít dobrý a že to schytáme ještě na delší dobu, nebo dostaneme ještě něco horšího :n: Přitom ona by se tak hýbala :\/: Dneska jí tam zkusím našít knoflíky, protože jinak už nevím co. :n: :\\: Přikládám fotečky jak jsem jí načapala dnes v noci.

Ahojik a muzu se te zeptat proc ti radsi nerekli at davas 2latkovy plinky to si myslim ze by bylo lepsi a hlavne by se z toho jen tak lehce nedostala.

In reply to by blondyna

Široký balení jsem dávala od porodnice, bohužel to nebylo skoro nic platný. Doktor mi řekl že to nemá nijak hrozný, ale že dáme dečku, protože prý už má v nožičkách sílu, že by přes ty plínky dala nožičky k sobe. Jenže Simča je dá bohužel k sobě i přes dečku :n:

Foxi,tak malá už asi ví,že má nožičky v pořádku :///:
Nebj,dej knoflíky,to by ji mělo zastavit :one:
Mějte se :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky