Poradna ve 36 týdnu

06.08.2008

ahoj holky,tak poradna dnes dopadla dobre,jen jsem zklamaná,ze to vubec nevypadá k porodu.Já vím,jsem teprve 36 týden,ale podle mých silných kazdodenních poslícku,jsem doufala,ze alespon nejaký náznak,ze by to mohlo být treba ve 38 týdnu.Jinak malý vází 2811g,kolik tak meli vasi mimísci v tomto týdnu? Prístý týden jdu zase,tak snad se neco zmení. :O :a:

rekne doktor s tim jestli to uz na porod vypada nebo ne vubec nespoléhej....mě v poradně rikal,ze se to na porod jeste vubec nepripravuje a normalne me objednal na dalsi navstevu a ja dva dny na to porodila :) uvidis jak to pak pujde rychle :dance:

Ahoj, tak já jsem už v 37. týdnu, přesně o týden víc než ty. Ale na UTZ naše holčička vážila 34+2 dokonce 3400g. a dva týdny předtím 32+2 2500 g. Takže jsem zvědavá na zítřejší rizikovou poradnu, kolik zase porostla. Máme malého obříka, ale cukrovku nemám. :) Možná si mne tam už nechají, tak se raději balím. Mějte se holky a ať nám mimísci b bříšku prospívají!!!!!!!!!!

kazdá to mám hold jinak no. Já bych byla spokojená,kdyby sel ven ve 38 týdnu,nedovedu si predstavit takhle trpet az do 40 týdne. Dr. ríkal,ze na ozvech zádné kontrakce nejsou,to me taky zrovna nic nebolelo,ale jen jsme dosli domu a zacalo to....Jsem ráda,ze není velký,na poslední poradne to vypadalo,ze bude obr a ted je akorát :qu:

ahojky adrun,my tohle tady řešíme taky jak prdlý pořát :!k: taky se těším jak svina a termín mám zítra stále nic i když jsem ted nějaká unavená...mě bylo taky strašně v tvém týdnu a najednou hups a nic a jsem ve 40tt..najed si do blogů pod tebe jak mi píše elenorka a můžeš se pobavit,co píšem..já tě chápu a mě doktor řekl,že už nemám čípek před 14dny a pořát nic...no a jsem na konci..jinak malá měla asi 3000g ve 37tt tak to je uplně stejný...ted máme tak 3300g..jen at tam je.když tam může ještě být..oni si řeknou...chápu tě,protože my tohle prožíváme taky :k: :k:

In reply to by sarlotka

to je presne co rikam,vid?na ty doktory se moc spolehat neda,me zase rikal,ze cipek mam zkraceny jen trosku a ze to na porod jeste neni pripraveny a rodila sem za dva dny :s: z niceho nic,cely den mi neylo vubec nic a pak proste sup a jeli jsme :s:

Můj malej měl ve 35.tt 2330 g, ale prej to bude prcek, porodní váhu dr. odhaduje tak na 2900 g, takže bych řekla, že jste v normě :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka