Víteček

06.08.2008

Zdravím všechny maminky, skoromaminky i budoucí maminky! Já jsem šťastný taťka našeho Vítečka a byl jsem pověřen Lucinkou abych tady oznámil, že tedy v neděli v 6.01 se nám narodil Víteček, měří 48 cm, váží 3.2 kg. Je to překrásný uzlíček štěstí, a je hlavně podle všech vyšetření zdravý a nic mu nechybí. No nebudu se tady rozepisovat, to raději nechám na ženě, ale takovou rychlovku jsem tedy nečekal. Ve tři ráno přišly první pravidelné kontrakce - co 15 min., kolem čtvrté už co 10 minut a v pět co 3 minuty! Takže jsme vzbudili malého Vojtíka, dali instrukce, lapli tašku s věcma a v 5.40 jsme vyráželi do porodnice. Tam jsme byli asi v 5.47!! V 5.50 Lucinku přijali, mezitím ji na chodbě v tom vestibulu, jestli to tam znáte, praskla voda. No jako šílenost, minutu před šestou lehla na porodní sál, dvakrát zatlačila a Víteček byl na světě! :||): Jako my jsme se psychicky chystali na několikahodinový porod, jak tomu bylo u Vojtíka, a ono to proběhlo tak rychle, že se člověku ani nechce věřit, že už to má opravdu za sebou. Sestra říkala, že kdyby jsme vyjeli o deset minut později, tak mi porodí v autě! No takže to bylo takhle ve zkratce, zítra by je měli pustit takže se vám určitě hhned ozve jak ji znám a popíše zbytek, já jdu teď uklízet po včerejšku.... :?

Holky ahooooj!! já vám moc děkuji za přáníčka :one: :k: :k: jsme už doma dnes nás pustili :qu: :cc): malý teď usnul tak jsem tu na chvíli!! bylo to krátké ale i tááák... porod popíšu časem :one:

gratuluju rodičům k nádhernému Vítečkovi a mamince k tak rychlému porodu ;) to pak musí být radost rodit :k:

ivka222

;) tak ten se tedy povedl,jak synáček :one: tak porod :one: ,moc gratuluju,nevím jestli se mi to jen nezdá,ale jak to se dá taťka tak je to nějak dojemnější

janka.82

Ten je nádherný :dance: :dance: :dance: a porod byl rychlý, kdyby to tak bylo u všech :one: Moc gratuluji a přeji zdravíčko :h: :h: :h:

:k: to je úžasný a malej je nádhernej :h: :h: :k: je uplně čistoukej a nádhernej :h: :k: uplně se mi chtělo bečet,když tohle napíše chlap :one: je fajn,že jste to měli tak super rychlí a v pohodě..doufám,že tě Lucinko budu už brzy následovat :qu: tak pořádně papejte,at jste co nevidět doma.. přeji jen to nej do Vašeho společného života :h: :h: :k: :k: :k: :a:

moc gratuluji k tak krásnému chlapečkovi a k porodu s rychlostí blesku, a užívejte si to :k: :k: :k: :k: :qu: :qu: :qu: :qu:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka