já necítím pohyby :-(

06.08.2008

Holky, já od rána ještě necítila pohyby.... To se mi ještě nestalo, jindy sebou mele pořád a dnes ještě nic..... :n: :r: Co si o tom myslíte???? Nemám raději zavolat do porodnice?

tak jsem dala na vaše rady a šťouchala do něj jako o život. malinko se pohnul, ale je nějak línej. Já už jsem z toho všeho na nervy.. :r: už ať je venku nebo se zcvoknu. :n: :n: :n: Holčiny děkuji :k:

Já jsem 1 měsíc před porodem ležela v nemocnici a když jsem měla pocit, že necítím pohyby, tak mi sestřčka řekla, abych zaklepala bříškem a jednou kdy ji nemohla vzbudit, tak mi zazvonila tou kuchyňkou minutkou u bříška :c: Bys viděla, jak se rozpohybovala :s: :s: :s:

tak ho zkus vzbudit...já jí vždycky taky budím..lehni si na bok a nebo si sedni n apolštář velkej a vem si bříško ze stran do rukou a normálně s ním pomel a mluv naněj :h: já jí taky budím,ale mě už jen vystrkuje nohu a jinak nic..a to mě ještě chytají křeče do boku a to je taky mazec..ale tak 10min to trvá!!!!!! nic mimi neuděláš,mě to radila sestřenka i doktor na gyndě..

no jestli už jsi vyzkoušela všechno možný jako klepání s bříškem něco sladkýho a na levej bok a nic tak bych neváhala a jela taky mívám takový období teď na konci, ale většinouna něj zabere to klepání s bříškem nebo si ho namažu a položim z každý strany ruku a povídám si s ním a to taky většinou funguje

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka