Dotaz ohledne vecerniho-nocniho prikrmu

06.08.2008

DObre ranko,
holky,mam takovy dotaz,zda se mi,ze Adamkovi uz na noc nestaci moje mlicko tak jako driv.Driv spinkal klidne celou noc v kuse a ted se budi 2x za noc,ne ze by nechtel spinkat,ale ma hlad.
Myslite,ze mu mam pred spanim neco dat nebo to mam nechat jen na kojeni?

ahoj Simi. My jsme na tom podobně :( Dříve Miklulášek v noci krásně spinkal, ale teď je to mazec. Vstávám k němu i 3 krát 4 krát za noc. Někdy chce napít, jindy když mu dám dudlík, zase usne :w: Jenže on nechce spát ani přes den. V postýlce vůbec ne a v kočárku se musí jezdit nebo spí ještě v klokance. Tak já jezdím nebo chodím s ním i víc jak 4 h denně po venku a pak se ještě nevyspím v noci. Už jsem jak mátoha. Někdy spí v noci celkem dobře. Je to tak nastřídačku, tak nevím, jestli to je tím, že má hlad nebo čím :? :? :? Ale už jsem z toho fakt unavená :w: :w: :w:

In reply to by foxi

ahoj Foxi :w: No je to fakt děsný. Dneska mám obzvlášť krizi. V noci mazec. Dopoledne mi spalpřesně p§l hodiny v kočárku. Pak jsem ho vzala do klokanky s nadějí, že tam ještě usne, ale ani náhodou. Uvidím, co odpoledne :? Bolí mě hlava a jsem nevyspaná :( :( :( Já chci taky spací miminko :w: :w: :w: Nedovedu si představit, že bych měla ještě jedno starší dítě. To bych si asi musela najmout chůvu :w: :w: :w: :w: :00:

In reply to by Simik

Jo, jo. Jsouto potvůrky vyčůraný :w: Nějak záhadně to vycítí :00: S tím opravdu nic neuděláme :w: Já mám dokonce místa, kudy nesmím jezdit vůbec, protože se mi tam budí zcela pravidelně :00: Je to asi sensibil :? :00: ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky