PRO TY CO VEDI O CO JDE..MATYASKOVO VYSETRENI NA NEUROLOGII DOPADLO SPATNE :(

04.08.2008

NEBUDU TADY VYPISOVAT CO MU VLASTNE JE NEMAM NA TO DOST SIL..NEKDO SI REKNE TAK PROC VUBEC PISU ZE TO NENI DOBRE..PROTOZE UZ JSEM O NEM PSALA OD ZACATKU A TAK NEJAK TROCHU ZE ME VZDYCKY NECO OPADNE KDYZ TO NAPISU...
NECHAPU PROC TEN SVET JE TAAAK NEZPRAVEDLIVEJ..VSECHNO JE NAPRD!! :§) :§) :§) :§) :§) :§) :§) :§) :§) :§) :§) :§) :§)

Ahoj Kikatko, však on se s tím Matyášek popere, je to moc správńáckej klouček :c: moc tady na něj myslíme a posíláme pro vás mnoho sil :k: :k: :k:

a Matyáškovi posílám hodně pusinek, aby už všechno dopadlo jen a jen dobře :h: :h: . Hodně na vás myslím a budu opravdu držet všechny palce co mám, aby ste už byli všichni tři šťastní :k: :h: :h: :h:
Jsi skvělá maminka Kikatko :h: :h: :h: :h: :h:

Moc me to mrzi! Snad to vsechno dobre dopadne.Svet nemuze byt tak zlej!
:h:
Pomatuju si jak jsi o tom psala kdyz te pustili z porodnice a pak ze bude muset jit jeste v roce na magnet.rezonanci,ale ted zas zle zpravy? Moc na Tebe myslim,bud statecna,urcite to bude dobre!!!!!!

Ahoj, je mi to moc líto...ale věř že to bude dobré a nebo lepší..Hrozně moc vám držím palečky :h: :k:

:cc): :cc): :cc): To je mi moc líto :\/: ,ale moc vám oběma přeji aby se to zlepšilo :h: ,držím palečky :one: a posílám hodně sil :h: :k: :h: !!! :a: :a: :a:

je mi to moc líto a oběma vám strašně mooooooooooooooooooooooooc držím palečky,aby se to zlepšilo.buďte silní :h: :k:

ahoj kikatko, to je mi lito... :r: historii trochu znam... nevim, jak moc je to spatne a chapu, ze se ti o tom nechce muvit, ale moc drzim palce, at se to obrati k lepsimu, nic neni nemozne a dokrori kolikrat taky nemaji uplnou pravdu. myslim na tebe. :h: :k:

to mě moc mrzí že to není dobré!nevím oč jde až třeba budeš chtít můžeš mi písnout vzkazík ale přeji ti moc sil a Matyáškovi taky at to zvládnete!!moc moc na vás myslím!kdybys chtěla tak mi písni na mobil když třeba nebudeš mít čs na netík a bude ti smutno!moje číslo pošlu vzkazem

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka