Sedění

04.08.2008

V kolika mšsících se vaše miminkaq udržela sedět??Vašíkovi bylo pět měsíců a ještě se neudrží ani vteřinku.hned se kácí dopředu

nase eluse se taky porad snazi sedet ale moc ji to nejde. za 13 dnu mame pul roku. sedet ne ale po4 uz lozi celkem obstojne. sice je to neco mezi plazenim a lezenim ale dostane se kde potrebuje

Jani, Monča se snaží,ale sama si nesedne..za ručičky se přitáhne a sedí, bez opory však vydrží čtvrt minuty a hají..a to bývá zázrak..ale už se třeba umí chytnout okraje kočárku a sedět,ale sama ne..neboj a klid..

Nám bude za 10 dní 6 měsíců. Markétka se strašně snaží a pokouší sedat ale nemá rovnováhu vždy se skulí, ale při podržení za ruku sedí, sedět moc chce asi už brzo to bude zvládat sama.

lézt, tak jsem si všimla, že si sama sedne a nespadne....takže až tak po sedmém měsíci...neboj, ještě je čas:-)

ivka222

oni nesmí ještě sedět,já malého jen tak přitahuju za ruce a neudrží se taky,mají ještě čas,až se sám posadí,tak to víš pohraju si s ním a pomůžu mu,ale na záda to nejní dobrý ;)

Terka se udrzi az ted posledni dobou.Tak po tom sestym mesici ale taky jeste ne moc dlouho a vetsi naklon znamena pad na hubu :!k: Deti se napred nauci lezt a pak teprve sedet.A je to pravda.Terus nabira na rychlosti a leze jako profik a uz se i udrzi sama v sedu.Chce to cas,nikam nespechej.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka