Velký UTZ a výsledek:o)))

04.08.2008

Tak holky,jsem zpet z UTZ.Napred sem dostala dost sprdnuto za nabrana 4kg:o/ Ale pak to stalo za to.
od zacatku tehu sem byla presvedcena ze to bude kluk.a ejhle je to HOLCICKA!!!!!!Krasna zdrava a ciperna.
Jsem moooooooooc stastna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ahoj Cattly :a: Gratuluji k holčičce :girl: nic si z nich nedělej (z toho, že Ti vynadali). Já měla opačný problém. Když jsem byla na kontrole v 11tt tak jsem měla o 2,5 kg méně. No a když jsem tam šla za 5 týdnů, tak vy vynadali, že jsem přibrala jen 30 dkg. jdu tam příští středu, tak jsem zvědavá kolik budu vážit. Hlavně, že jste obě dvě zdravé.

gratuluju,taky jsem si přála holčičku a čekáme druhýho kluka.Tak ještě jednou moc gratuluju :one: :qu:

Na kilča se vyprdni,když Ti chutná,tak co,přece to není tak strašný!!!Já od začátku nabrala zatím kilo,a taky se jim to nějak nezdálo,a u malého za celé těhu 27 a měli taky problém,že jsme se cpala,i když to nebyla pravda... :!k: :cc):

tak ti tyky gratuluju hlavně že je mimi v pořádku,taky jsem si myslela že čekam kluka,pač mi to každej říkal a všichni to vypočítali atd...ale zatim to taky vypadá na holčičku,ale nikdo mi to nevěří tak mě furt matou,ale je pravda že i doktor řekl že to neni vůbec jistý,tak za 9dní jdu na 3D tak se snad pořádně koukne :e): přála jsem si víc kluka ale ted najednou si představuju takový ty nákupy s dcerkou a jaký budem kamarádky až bude velká,tak jsem zvědavá :c: Tak si to užívej a dávej na sebe pozor :a:

tipla dobře moc moc gratuluji já také čekám holčičku už se na ni taky moc těším už se to blíží.papapapap ještě jednou velké gratulace :qu:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

:o)) Dekuju... mas pravdu.. no co..kdyz budu chtit tak se nacpu.To musi bejt dobry..jak se ti vlni brisko..tesim tesim:o))

Ahoj, také moc gratuluji, já byla minulý týden a bylo to uplně stejné jako u Tebe. Všichni včetně mě byli přesvědčení o tom, že čekám kluka, a je tam holčička. A co se týče těch kil navíc, tak to je taky to samé, dr. po mě jde, že přibírám moc..mám 8 kg nahoře, ale co s tím asi mám dělat? Dietu držet nehodlám...tak at nám hezky ty holky rostou papa Aluša

to ti moooc gratuluji :k: :k: . Já jdu na velký UTZ příští týden ve čtvrtek. Doufám, že se k nám mládě neotočí zadečkem. Taky bych ráda věděla co to bude. :a:

No to je suprr!!!!!Ja jdu k doktorovi ted ve St, to budu presne 18+0, tak jen tak doufam, ze uz by mi to taky mohl rict!!!A presne jako ty.....stale se citim na chlapecka....temer vsichni z rodiny tvrdi, ze to bude kluk, ale muj manzel je naprosto zatvrzely, ze je to holka..Ohani se tim, ze prece vi, co udelal :-D Ale musim rict, ze je tak naprosto presvedceny, ze jsem uz opravdu na rozpacich. Kdyz jsem byla tehotna a ja to nevedela, byl take skalopevne presvedceny, ze tehotna jsem...a fakt byla....tak jsem zvedava. Dnes mam krasny den, pac jsem zacala citi pohyby - neco naprosto uzasneho - a kdyz si lehnu na zada, tak se mi dela na jedne strane boulicka - takze vim, kde smisek zrovna je :-) A ty uz pohyby citis??

In reply to by katalinkac

Jo jo ja uz je citim od 17tt:o)) mimsek je ale takovej neznej ,moc do me nekopci :o))Ale jea aspon vim ze je v poradku.
No muj manzel si taky myslel ze to bude kluk.A ja bylo o tom taky skalopevne presvedcena:o))Ale manzel si tak moooooc pral holcicku.sice rikal ze mu to je fuk,at je to hlavne zdravy ale byl takovy zklamany..pro nej je doslova vymodlena.
:o)) Myslim si ze by ti to povedet uz mohl.!!!!Stejne je to nadhera...vedet jak ti nasi mimisci si tam lezej a vedet kde maj nozky a tak:o)) A co ty bys radsi???

In reply to by Cattly

Ja bych radeji holcicku a manzel taky. Jenze ja bojim bojim, pac manzel je ze samych kluku - nema jedinou sestrenici proste na obzoru zadna baba :-( Tak doufame, ze by to mohla byt holcicka. U nas v rodine se to taky holkama zrovna nemnozi, vsude sami kluci.Tak doufame v holcicku. Ja byla tak do tretiho mesice presvedcena o holcicce, jenze jak jsem byla na genetice v I.trim. tak jsem zacala mit velmi silny pocit na chlapecka a ten se me drzi. Tak uvidime. Ja se ale bojim, aby mi muj dr. vubec udelal UTZ - delal mi ho naposledy v 6tt!!!!!Jinak me vzdycky prohmatne a posle domu. Si rikam, ze z ordinace neodejdu, dokud mi neudela UTZ a nerekne kdo se tam schovava :-D Jinak bych musela cekat na dalsi genetiku - tu mam za tri tydny, ale ja to nevydrzim!!!!!!!

ivka222

to je dobře Catly,já si pamatuju jak jsem byla přesvědčená a toužila po holčičce,a když mi řekli že je tam klouček tak jsem zářila jako bych toužila právě po něm,hlavně když je vše kde má a jak má :one:

Ahojky, gratuluju k holčičce. To by mě taky zajímalo, za co ti vynadali?? Já jsem dneska 22.tt a mam 7,5kg nahoře.

to ti jako vynadal za čtyři kila nahoře? V polovině těhotenství je to nádhera, to už vážně nevím co by chtěly. Jinak gratuluji k holčičce :qu:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka