na ten ovocnej prikrm mi koukam asi nikdo neporadiii

04.08.2008

:§) :§) :§)

masozeleninový příkrm, nebo polívčičku a odpoledne kolem půl čtvrté přesnídávku, nebo nějaké ovoce a piškotek :one: ...přesnídávky už dávám všechny

jsi rodila v lednu,to má malý pul rocku,to jsi asi plne kojila toho skoro pul roku,ze? já zacala prikrmovat od 4 mesíce a kojila jsem pul roku. Uz jsem malému dávala v tomto veku i pribinácek treba. Ale jedno po druhém,kdyz ty teprve zacínás.... Nebo jsem mu do toho jablícka rozdrobila ze dva piskotky.

In reply to by Adrun

jo jo do peti mesicu plne pak jsem zacla davat zeleninku kvuli tomu ze se v noci casto budi tak mi to rekla dr. ale je to mesic a malej se stale budi...myslim ze bych plne kojila dal...ale poslechla sem ji a ted uz mu prikr nechci v to poledne brat...je mu to chutnaaa... a kdyz jime my tak s nama prezvykuje...ze by si dal taky :)

Já ti můžu akorát poradit z hlubin dávnověku, tak nevím, jestli by tě s tím teď doktorka nevyrazila, ale první ovoce jsem tenkrát dávala banán - rozmačkanej... a jak to oběma jelo... ale je to 15 let zpátky :-) I když si myslím, že banán nemůže nic pokazit...

já dávala zeleninový vzdy na obed a odpoledne na svacinku ovocný. Já zacínala jablecnou presnídávkou-domácí. Rozvar jablícko a pomackej. Ale at není kyselé. Nebo zkus banánek. Já vetsinou dávala cerstvé ovoce,nez presnídávky,ale to samozrejme taky muzes. Kdyz tak první dej jablecnou.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka