3 veci v jednom blogu, stenatko, prvni prikrm ovoce, a vysetreni..

04.08.2008

Ahoj holky, tak nam doma pribilo dalsi miminko .. ale psi :) jsou mu dva mesice a je t čivava..cerna s bilou naprsenkou..a je taaaak malicka..poridila si ji sestra s pritelem :) .. Chtela bych se take zaptat kdyz malej ji zeleninove prikrmi v poledne uz asi mesic tak bych mela davat ovocny a to jako ho mam prostridavat nebo treba odpoledne mu dat trochu??a hlavne co??rovnou nejakou presnidavku?a jakou??poradte prosiiim... A za posledni..dnes jdeme na kontrolu k neurolozce tak nam drzte moooc palecky.. Po vysetreni se uvidim s Hankitoucz vytahnu ji na kafe..vcera jsem s ni mluvila a ani vam nebudu rikat co povidala..jen to ze by jste jim meli drzet takeee moc palecky ..

přesnidávku dej odpoledne, a můžeš všechny druhy které jsem v jeho měsíci. To je to s malým tak vážné????

jo.. já jsem to tak taky dělala.. zeleninku a masíčko na obídek.. a dopoledne na svačinku přesnídávečku.. zpočátku pár lžiček.. a ono asi bude jedno jakou koupíš.. nějakou od toho ukončeného 4. měsíce.. :) nebo mu zkus na lžišku naškrabkat trochu banánku.. :) a palečky budem určo držet.. !! pak písni, jak jste dopadli !!!!

s prikrmem neporadim, jsem tehule poprve.... tak se snad nekdo ozve. Cernobila civava? to jsem jeste nevidela.... musi byt hrozne roztomila, vid? takhle malickata a ty ji mas na hlidani? budu vam drzet palecky at vam to dobre vyjde u neurolozky!!!!!!! a Hanku moc pozdravuj, ze ji i malemu drzim moc a moc palecky a preju ji at se co nejdriv uzdravi. Hlavne, ze jsou v nemocnici pod neustalou kontrolou a tak verim, ze se vsechno brzy spravi a pujdou domu... drzim vam palecky obema, holky. :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka